Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovo je BRENSONOV kruzer SAMO ZA ODRASLE osobe (VIDEO)

  Britanski milijarder Ričard Brenson predstavio je novi luksuzni kruzer na koji će moći da se ukrcaju samo odrasle osobe.

  Kruzer je nazvan Scarlet Lady, a Brenson se nada da će svojim modernim dizajnom i pravilom da se mogu ukrcati samo odrasle osobe privući veliki interes. Kruzer je usidren u luci Dover u Engleskoj, a u službu će ući u aprilu. Uglavnom će nuditi krstarenje Karibima, a baza će mu biti u Majamiju.

  „Scarlet Lady je zaista specijalan, radili smo s vodećim svetskim dizajnerima, umetnicima i arhitektama kako bismo ponudili ljudima novo iskustvo“, rekao je Brenson predstavljajući kruzer medijima.

  Njegova ciljna grupa su odrasli, ali ipak mlađi ljudi, kojima želi ponuditi usluge koje nisu dostupne na mnogim drugim kruzerima.

  „Sanjao sam o tome da pokrenem svoju liniju kruzera, uzbuđen sam što je došao taj trenutak“, rekao je Brenson.

  Kruzer ima 78 luksuznih RockStar apartmana među kojima je 15 Mega RockStar apartmana, a koji su opet podeljeni na Massive, Fab, Posh i Gorgeus apartmane. Cene se kreću oko 19.000 dolara po apartmanu, a najjeftinije kabine koštaju 1.600 dolara. U ponudi su trodnevna i četverodnevna krstarenja.

  Scarlet Lady je prvi od tri planirana kruzera kompanije Virgin Voyages koja je deo Brensonovog carstva. Drugi kruzer će biti operativan 2021, a treći 2022. godine. Kruzer Scarlet Lady je težak 60.000 tona, proizvela ga je kompanija Fincantieri, dug je 278 i širok 38 metara i ima 1.430 kabina. Može primiti više od 2.770 putnika i 1.160 članova posade.

  Na kruzeru će biti zabranjeno korišćenje jednokratne plastike.

  Izvor: Klix

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE