Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvorene prijave za osobe za invaliditetom za projekat Poslovna inkluzija

  Projekat „Poslovna inkluzija“ osmislili smo kako bismo osnažili zapošljivost osoba sa invaliditetom, putem profesionalne procene i unapređenja poslovnih veština. Na ovaj način, želimo da promovišemo ravnopravnost pri zapošljavanju i da doprinosemo zapošljivosti učesnicima programa.

  Zašto mi?

  Zato što su ManpowerGroup i Assert International kompanije koje se, između ostalog, bave upravo procenom i zapošljavanjem različitih profila.

  Šta nam je cilj?

  Cilj nam je da ovim programom obezbedimo učesnicima priliku za unapređenje poslovnih veština i olakšamo put ka zaposlenju. Sa druge strane, projektne aktivnosti usmerene su i na podizanje svesti poslodavaca o mogućnostima zaposlenja teže zapošljivih grupa.

  Šta vam nudimo?

  Nudimo vam besplatni program za procenu, fokusiran na vaše snage i potencijale, kvalitetne digitalne radionice usmerene na unapređenje vaših poslovnih veština i specijalizovani izveštaj usmeren na vaše snage i potencijale sa preporukama za poslovne pozicije.

  Kako da se prijavite?

  Za prijavu su vam potrebni jedino pristup kompjuteru i e-mail, a ono što je najvažnije jesu motivacija i želja sa učestvovanjem.

  Pozivamo vas da se prijavite na e-mail [email protected].

  Radujemo se vašim prijavama!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE