Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MediGroup poliklinika

  Otvorena nova MediGroup poliklinika u Zemunu

  Najveći privatni zdravstveni sistem MediGroup otvorio je treću polikliniku u Srbiji, u neposrednoj blizini Doma zdravlja Zemun, u ulici Rada Končara broj 36. Pacijentima će u ovoj ustanovi biti dostupne usluge iz oblasti ginekologije i akušerstva, dermatovenerologije, kao i širok spektar analiza u sklopu MediLab laboratorija. Povodom otvaranja, korisnicima su omogućene specijalne pogodnosti koje traju do kraja oktobra, sa popustima od 10 do 20 odsto na određene usluge.

  Iz MediGroup sistema ističu da je nova poliklinika opremljena savremenom tehnologijom, a vrhunski tim lekara i medicinskog osoblja činiće specijalisti i konsultanti iz oblasti dermatovenerologije i ginekologije, stručni laborant i medicinske sestre.

  “Jedan od strateških ciljeva MediGroup sistema je kontinuirana ekspanzija i uvek smo srećni kada se otvaranjem novih ustanova približavamo našim korisnicima. Nova poliklinika će građanima Zemuna, Batajnice, Surčina i okolnih mesta omogućiti pouzdanu, brzu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu u blizini njihovih domova. Digitalni dermoskop za najsavremeniji pregled mladeža, termokauter za uklanjanje promena sa kože, kao i kompletna oprema iz oblasti ginekologije i akušerstva, samo su neki od medicinskih uređaja koji će biti dostupni u ovoj ustanovi”, naglašavaju iz MediGroup sistema.

  Unutrašnjost MediGroup poliklinika Zemun

  Unutrašnjost MediGroup poliklinika Zemun

  Pacijentkinjama su na raspolaganju usluge kompletnog vođenja trudnoće i kontrole reproduktivnog zdravlja, preventivni i ultrazvučni pregledi, kolposkopija i PAPA test uz mogućnost uzorkovanja svih briseva, kao i palpatorni pregled dojke. Pored toga, dostupne su i manje, ambulantne, ginekološke intervencije. Iskusan tim dermatovenerologa će obavljati preventivne preglede i primenjivati adekvatnu, savremenu terapiju za uklanjanje različitih promena na koži.

  Promotivni period do kraja oktobra obuhvata popust od 20 odsto na sve usluge, osim na terapije i terenske usluge, kao i popust od 10 odsto na laboratorijske usluge, osim patohistologije i genetskih analiza.

  Ginekološki preventivni paket koji uključuje ultrazvuk, kolposkopiju, PAPA test, cervikalni i vaginalni bris i grupe vaginalnog sekreta do kraja meseca iznosi 5.500 dinara, a preventivni pregled kože uz savet za negu košta 1.000 dinara. Dodatna pogodnost je i gratis pregled mladeža uz svaki kompletan dermatološki pregled.

  Radno vreme MediGroup Poliklinike Zemun će biti radnim danima od 07 do 19 časova i subotom od 08 do 13 časova.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MediGroup

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE