Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvorena karting sezona 2017. na stazi Autokomerc Karting Centra

  Autokomerc Karting Centar zvanično je otvorio karting sezonu 2017. za sve ljubitelje ove popularne sportske discipline.

  Tačno pre 15 godina Beograd je, zahvaljujući kompaniji Autokomerc, dobio prvu profesionalnu karting stazu, čiji je kvalitet potvrđen licencom FIA C Međunarodnog karting komiteta (CIK).

  Karting privlači kako ljubitelje automobilizma i profesionalne vozače, tako i rekreativce koji žele da vožnju dožive na jedan potpuno nov i dinamičan način.

  Na stazi Autokomerc Karting centra u sezoni se organizuje čak 30.000 vožnji, a za poslednjih godinu i po dana bilo je gotovo 20.000 registrovanih korisnika. Sve je veći broj stranih gostiju, koji karting biraju  kao jednu od najboljih rekreativnih zabava i atrakcija prilikom posete Beogradu.

  Autokomerc Karting centar nudi brojne usluge svim gostima, među kojima su  mogućnost organizovanja korporativnih druženja i team buildinga, organizaciju dečijih rođendana, zakup staze u terminu koji gostima odgovara, sve do individualnih vožnji i dolaska sa prijateljima i porodicom. Za sticanje prvih iskustava na raspolaganju je i škola kartinga. Karting Centar je otvoren svakodnevno od 10 do 22 časa, a u letnjem periodu i do ponoći.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE