Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Osvojite BESPLATAN TRENING: Strategija i planiranje na DRUŠTVENIM MREŽAMA

  Interesuje vas kako da najefikasnije iskoristite društvene mreže da izgradite sopstveni brend, povežete se sa svojim idealnim klijentom, proširite vašu zajednicu i povećate prodaju?

  Akademija, koju je odnedavno pokrenula Danijela Golić, osnivač Samita žena lidera, vam poklanja celodnevni trening na temu strategije i planiranja na društvenim mrežama, a koji će se održati 28.10.2020. godine.

  Na treningu ćete imati priliku da naučite osnove društvenih mreža i postavke profila, kako da pronađete vašu ciljnu grupu, kako da kreirate vizuale i zašto su važni, kako da širite vašu zajednicu, razumete analitiku i još mnogo toga!

  Trening je namenjen ženama koje su na početku svoje karijere, kao i iskusnim menadžerima na najvišim pozicijama koji žele da unaprede svoja znanja kroz inovativan i praktičan rad.

  Sve što je potrebno jeste da posetite naš instagram profil, gde možete pronaći detaljne informacije o uslovima koje je neophodno ispuniti kako biste možda baš vi dobili priliku da pohađate ovaj trening.

  Akademiju je Danijela Golić pokrenula 16. septembra, a pored pomenutog, organizuje se i dodatnih sedam treninga, na kojima će se obrađivati najrazličitije teme: veštine rukovođenja, javni nastup, asertivna komunikacija, upravljanje promenama, rezilijentnost u poslovanju, konsultativna prodaja, finansije i pravo.

  Zbog velikog interesovanja i na zahtev polaznica, uvedene su i nove teme: poslovni Engleski jezik – celodnevni, intenzivni trening, kao i upravljanje vremenom i postavljanje ciljeva. Detaljnije informacije o samim treninzima, datumima održavanja i cenama možete pronaći na sajtu.

  Samit žena lidera, koji je održan u Fruškim Termama, u februaru ove godine, okupio je 200 žena preduzetnica iz cele Srbije. Danas ova platforma okuplja više od 300 ženskih kompanija iz Srbije i regiona, a namenjena je svim ženama na putu ličnog i profesionalnog razvoja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay/ Privatna arhiva

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE