Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Osetite novogodišnju čaroliju u svom domu

  Praznični period je u toku, a iako ga, u nedostatku zabavnih sadržaja ne mestima koja volite da posećujete, provodite malo drugačije nego inače, to nije razlog da prazničnu čaroliju ne doselite u svoj dom. Razmišljanje o novogodišnjoj dekoraciji pomoći će vam da skrenete vaše misli sa svakodnevnih izazova sa kojima se susrećete, a ujedno ćete uneti dodatnu toplinu u dom.

  Prepustite se mašti i počnite! Sa bojama dekoracije možete eksperimentisati, jer koju god da odaberete kao dominantnu nećete pogrešiti. Neke će doprineti da ambijent bude pun topline i iskričavog zvezdanog sjaja, a neke da bude bajkovit i otmen.

  Savet dizajnera enterijera Foma Ideale za sve koji žele da utople svoj dom i izborom novih komada nameštaja preporučuju kolekciju SARDINIA u toplom dekoru artisan hrasta. Ova kolekcija predstavlja najcelovitiju kolekciju u asortimanu Forma Ideale, jer se sastoji od čak 18 elemenata, a segmenti sistema elemenata SARDINIA su detaljno i inovativno dizajnerski osmišljeni tako da predstavljaju uniformno rešenje za uređenje čitavog doma, od dnevne sobe, preko predsoblja, pa do spavaće sobe.

  Moderan dizajn karakteriše ovu kolekciju i svojevrsna je simbioza kontrastnih karakteristika, a jedan od benefita, koji doprinosi estetici, je i mogućnost ugradnje dodatne rasvete, koja će sasvim sigurno uneti dodatnu magiju u prazničnu atmosferu.

  Dekor artisan hrasta osnov je svih elemenata u sistemu SARDINIA, sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora na frontovima i industrijskim karakteristikama ručica i ostalih elemenata u dekoru metala, sa druge strane, a potenciranjem na toplini njegovog naturalnog i rustičnog dekora postiže se pravi iskorak u dizajnu.

  Ukoliko se odlučite samo za neki pojedinačni element iz ove kolekcije i uklopite ga u svoj postojeći ambijent, preporuka je praktična vitrina SARDINIA POP, kao idealno rešenje za izlaganje praznične dekoracije, a koja će,  kada praznici prođu, pokazati svoju bogatu funkcionalnost, ali i estetsku notu u uređenju ambijenta dnevne sobe.

  U postojeće ambijente sjajno se mogu uklopiti i TV polica SARDINIA TV 170 , a uz nju i zidna polica SARDINIA ZP. Ovakav kutak, uz malo dodate dekoracije, biće zasigurno omiljeni kutak u domu dok uživate u gledanju prazničnih filmova.

  U svakom slučaju, odvojite predstojeće dane za uživanje sa vama najdražim ljudima, uz bogatstvo lepih osećanja, a lepo dekorisan dom samo će upotpuniti celu prazničnu atmosferu.

  Nije na odmet dodatno pustiti mašti na volju i u mislima otputovati na Sardiniju, jer verujemo da dolaze dani za nove početke u kojima će i Sardinija biti destinacija koju ćete bez napora posetiti.

  Zakoračite spremno u novi početak! Srećno!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Foma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE