Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Olivera Jovićević napušta RTS posle 18 godina

  Olivera Jovićević, voditeljka političke emisije „Upitnik“, i jedno od najprepoznatljivijih lica RTS-a, dala je otkaz na toj televiziji.

  Ona je to objavila na svom instagram nalogu, i otkrila da će nakon odlaska sa malih ekrana sada posvetiti produkciji i marketingu.

  “Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene.
  Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije saradjivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti.
  Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.
  Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.
  Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su u proteklih 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“.
  Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama”, navela je na Instagram profilu Jovićević.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE