Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Olimpijski centar „Jahorina” – Najmoderniji planinski rizort u regionu (FOTO)

  Olimpijski centar „Jahorina” uskoro će biti bogatiji za ekskluzivni hotelsko-apartmanski kompleks, jedinstven po svom položaju, konceptu i sadržaju.

  Na mestu nekadašnjeg hotela „Jahorina”, koji su rado posećivali velikani domaće i svetske scene, otpočela je gradnja najmodernijeg planinskog rizorta u regionu – hotela Jahorina mountain resort & spa.

  Izvanredan doživljaj koji novi kompleks planira za svoje posetioce meri se sa najmodernijim svetskim planinskim centrima. Pored luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, prostranog velnes, spa i fitnes centra, najmodernije skijašnice, udaljene svega nekoliko metara od staze, posetiocima je na raspolaganju i nekoliko restorana, autentični ski-bar, posebni sadržaji i pogodnosti za najmlađe goste, kao i kongresni centar, koji će odgovoriti potrebama i najzahtevnijih klijenata iz poslovnog sveta.

  U samom srcu Olimpijskog centra „Jahorina”, na izuzetnoj skijaškoj lokaciji, na nadmorskoj visini od 1650 metara, projektovan je objekat koji svojim oblikovanjem neguje uspomenu na svog prethodnika, koji se tu nalazio dugi niz godina.

  Apartmanski hotel „Jahorina” se svojim položajem nadovezuje na konfiguraciju terena, pružajući neverovatan pogled na planinske predele i skijašku stazu „Praču”.

  Objedinjeni skijaški turizam, letnji odmor, kongresni sadržaji….

  Svojim izuzetno bogatim sadržajem apartmanski hotel „Jahorina” zadovoljava najrazličitije potrebe posetilaca. Korisnicima nudi usluge smeštaja, korišćenje kongresnog centra, restorana, teretane, spa centra i mnoge druge sadržaje.

  Jedinstven kapacitet spa centra sa pet bazena omogućava potpun ugođaj korisnika, kako leti tako i zimi.

  Direktan izlaz objekta na skijašku stazu „Prača” i sâm ski-bar koji se tu nalazi obezbeđuju skijašima jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

  U sklopu objekta je, takođe, projektovana i prostrana podzemna garaža na tri nivoa, što obezbeđuje dovoljan broj parking-mesta. Sadržaji ovog objekta, u skladu sa svim svetskim trendovima, omogućavaju život i komfor tokom cele godine.

  DCIM100MEDIADJI_0026.JPG

  Objedinjavanjem skijaškog turizma, letnjeg odmora, kongresnih sadržaja, dobrog provoda, vrhunskog spa centra i jedinstvenih bazena, uz neizostavni gastronomski doživljaj – stvoren je jedinstven objekat. Pri projektovanju objekta vođeno je računa o topografiji i kontekstu same lokacije, te je oblikovanjem i odabirom materijala formiran jedinstven primer sinteze turizma, prirode i arhitekture. Reinterpretiranje tradicionalnog lokalnog likovnog i simboličkog izraza primenjenih materijala, boja, tekstura i oblika ovom objektu daje jedinstvenu notu moderne arhitekture prožetu lokalnim kontekstom.

  Investitor Galens invest

  Investitor je kompanija Galens invest, jedna od vodećih domaćih investiciono-građevinskih firmi, sa velikim iskustvom i brojnim uspešnim projektima iza sebe. Ono čemu svakodnevno teži kompanija Galens invest jeste da „gradi vaše snove i uspomene”.

  Važno je istaći da sve građevinske radove na svim projektima prati Galens inženjering, koji posluje u okviru Galens grupe. Kada je reč o primeni inovativnih rešenja, standardizaciji građevinskih radova i korišćenju tehnoloških rešenja, Galens inženjering može da stane rame uz rame sa vodećim evropskim građevinskim kompanijama. Upravo to garantuje visok i standardizovan nivo gradnje.

  Jahorina mountain resort and spa projektovan je kao luksuzni apartmansko-hotelski kompleks pod upravom „NS hotels”, kompanije koja je specijalizovana za upravljanje hotelskim i drugim ugostiteljskim objektima. Pod okriljem ove kompanije uspešno posluje hotel „Pupin” u Novom Sadu, sa pripadajućim ekskluzivnim restoranima „Kalem” i „Zak”, kao i hotel „Zlatibor”, jedan od najsavremenijih rizortova u regionu, čije se otvaranje priprema za kraj 2021. godine.

  U navedenim objektima pronaći ćete mir, uz razne aktivnosti i dozu dostupnog luksuza, na koji su navikli sve goste.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE