Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Od Vlade 100 miliona dinara za Beograd zbog smanjenih prihoda u budžetu prestonice

  Vlada Srbije je iz tekuće budžetske rezerve izdvojila 100 miliona dinara za grad Beograd zbog smanjenih prihoda u gradskom budžetu, objavljeno je u najnovijem „Službenom glasniku“.

  Kako se navodi, sredstva iz tekuće budžetske rezerve raspoređuju se Ministarstvu finansija na ime transfera gradu Beogradu za izvršavanje obaveza, usled smanjenog obima prihoda budžeta tog grada.

  Rešenje o izdvajanju 100 miliona dinara Vlada je donela 19. oktobra.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • IVANA

   Zašto je Beograd izuzetah u odnosu na druge gradove i opštine u Srbiji i dokle ćemo Srbiju deliti na Beograd i ostatak Srbije. U republički budžet se slivaju sredstva iz cele Srbije i gosopdo iz Vlade pogledajte malo kakvo je stanje u budžetima drugih opština i gradova u Srbiji, a ne samo Beograda.Trebalo bi izdvojiti i dati pomoći i drugim opštinama i gradovima, a zapitati se zašto je smanjen prihod u gradskim i opštinskim budžetima i raditi na otklanjanju uzroka, a ne gašenju požara. Možda ovo ima veze sa predstojećim izborima u Beogradu, i ako je to razlog onda je to vrh licemerja, autokratije i anarhije. Najlepše je voditi ljubav za tudje pare. Zapitajte se koliko vam je još dugačak kanap sa šargarepom da možete da obmanjujete ovaj narod. Kako živimo to se zna, koliko smo siromašni i to se zna, da polako nestajemo i to se zna, da nas niko ništa ne pita u medjunarodnoj zajednici i to se zna, ostalo je još samo pitanje dana kada će ovaj narod to da shvati.......

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE