Obradujmo jedni druge poklon šoljicama C kafe iz limitirane serije!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  C kafa

  Obradujmo jedni druge poklon šoljicama C kafe iz limitirane serije!

  Više od četiri decenije, omiljena mešavina kafe sa jakom aromom i punim ukusom, svakodnevno je važan razlog za pauzu, okupljanje, ritual ispijanja, razgovora i razmenu malih životnih mudrosti gde se neguju porodične i tradicionalne vrednosti, među svim generacijama.

  Dva unikatna dizajna novih šoljica

  C kafa je bila prva i ostala prava, kafa za sva vremena, a njen kvalitet dokazuje njeno trajanje od 1976. godine kada se pojavila. Ova „dama u najboljim i najmudrijim godinama“ budi nostalgična sećanja i srdačne osmehe.

  Dva unikatna dizajna novih šoljica, evociraju uspomene na zlatne sedamdesete a, bilo da odaberete jednu ili obe, idealno će dopuniti kolekciju C kafa limenki. U poklon pakovanjima se nalaze po jedna redizajnirana šoljica sa tacnom, zajedno sa 2 x 200 grama C kafe a odličan su izbor i ukoliko idete na neku proslavu, jer u našem narodu važi ono pravilo: „u goste se ne ide praznih ruku“.

  C kafa

  Tri najbrža čitaoca, koja nam se jave na mejl office@bizlife.rs dobiće po poklon pakovanje, i imaće priliku da uživaju u ispijanju C kafe, iz nove, redizajnirane šoljice iz limitirane serije. Srećno!

  C kafa

  C kafa

   

  Izvor: BiZLife

  Foto: C kafa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE