OBEĆANJE: Ove godine poboljšanje

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  OBEĆANJE: Ove godine poboljšanje

  Ove godine će bukvalno svi građani osetiti poboljšanje, poručio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

  Vučić je izjavio da će država u aprilu biti u suficitu, te da veruje da će cela godina biti završena u plusu, što će krajem 2017. omogućiti povećanje plata u javnom sektoru i penzija, ali i bolja primanja u privatnom sektoru.

  “Ove godine će bukvalno svi građani osetiti poboljšanje”, rekao je Vučić u obraćanju u Leskovcu na otvaranju rekonstruisane pruge Vinarce–Đorđevo.

  Rekao je da će april biti završen u plusu, iako je u skladu sa planovima sa MMF i u Skupštini Srbije predviđeno pola milijarde evra deficita u prva četiri meseca. “Više od pola milijarde dinara smo ili uštedeli ili zaradili”, rekao je Vučić.

  Naveo je da će država pokušati da, uz vraćanje ranijih obaveza, godinu završi u plusu, što znači da će pred kraj 2017. biti i povećanja plata u javnom sektoru, penzija, te povećanje minimalne zarade i u privatnom sektoru.

  Rekao je da je to postignuto zahvaljujući odgovornosti i ozbiljnosti, ne države nego građana, koji su pokazali da veruju onima koji ne nude laka rešenja već znaju da se samo teškim radom nešto može postići.
  [preporucene_vesti ids=”264693, 261054″]

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE