Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novo praznično pakovanje Grand kafe GOLD: Još više radosti i uživanje u magičnim trenucima

  Postoje određeni momenti u kojima tačno znamo da je vreme praznika blizu – čak i kada spoljašnja temperatura tako ne govori. To su oni dani koji nas svojim duhom prosto mame da budemo zajedno, da se zbližimo i jedni drugima darujemo zagrljaje, osmehe i najlepše reči.

  I dok se svuda okolo pale prve lampice u hiljadu boja, polako počinjemo da pevamo „Zvončiće“, i da mislimo na drage ljude koji su nam zaista važni.

  Grand kafa svake godine predvodi novogodišnje raspoloženje, pozivajući na druženje i stvaranje novih nezaboravnih uspomena uz toplu šoljicu omiljene sveže mlevene kafe. Poznate novogodišnje reklame sa veselim Deda Mrazovima postale su nezaobilazni deo praznične magije – a uz njihove avanture, Grand kafa uvek sprema i posebna iznenađenja!

  U specijalnim, veselim i šarenim prazničnim pakovanjima Grand kafe Gold očekuje vas čak 50 grama više omiljene kafe po istoj ceni – za još više priče, druženja i zajedničkih trenutaka koji se pamte. Sveže pržena i mlevena na tradicionalan način, na kamenim mlinovima, ova kafa stvorena je za vaš potpuni užitak.

  Zato hajde da se još više zbližimo, obnovimo stare veze i pozovemo ljude koji nam nedostaju – ili započnemo neke nove, sasvim posebne! Pravi je trenutak da konačno održimo ono toliko puta dato obećanje da ćemo se „videti na kafi“, da pronađemo svoj praznični kutak sreće, mnogo poklanjamo i još više se smejemo!

  Pronađite već danas svoje praznično pakovanje Grand kafe Gold, zakuvajte nove magične trenutke i popijte kafu sa onima koji čine vaš svet.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE