Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi vlasnik otkrio kako će se ubuduće zvati KOMERCIJALNA banka

  Predsednik Upravnog odbora Nove Ljubljanske banke (NLB), koja je kupila 83,23 odsto vlasničkog udela u Кomercijalnoj banci, Blaž Brodnjak izjavio je da će NLB zadržati brend Кomercijalne banke.

  Brodnjak je na konferenciji za medije na Кopaonik biznis forumu rekao da je kupovina Кomercijalne banke za njega privilegija i obaveza, dodajući da je ponosan što je Vlada Srbije videla u NLB pravog partnera za Кomercijalnu banku.

  „Ovih dana se mnogo pisalo o tome da li ćemo zadržati brend Кomercijalne banke, zadržaćemo brend Кomercijalne banke, jer smo impresionirani brendom kako je prihvaćen, tako da će to biti NLB Кomercijalna banka“, rekao je Brodnjak.

  Prema njegovim rečima, Srbija je oduvek za NLB bila najinteresantnije tržište, dodajući da im je bilo potrebno nekoliko godina da kupe još nešto dodatno, iako je NLB Beograd imala odlične rezultate, ali da je to bila, kako kaže, „mala operacija“.

  „Planiramo da izgradimo ozbiljnu priču sa Кomercijalnom bankom, bićemo jedan od tri najznačajnija igrača na tržištu, sada nam preostaje transakcija sa Кomercijalnom bankom“, naveo je Brodnjak.

  Izvor: RTV/Tanjug

  Foto: Beta/STA/Jure Makovec

  What's your reaction?

  Komentari

  • Pera

   Verovatno će nas, gradjane Srbije,i štediše Komercijalne banke, naši vrli "stručnjaci", posebno aktuelni ministar finansija, ubedjivati kako je to što su prodali jedinu domaću banku sa većinskim državnim vlasništvom, državno koristan posao a posebno za štediše. Smatram, kao i veliki broj gradjana i štediša, koje niko nije ni pitao za mišljenje, da je prodaja banke državno štetan posao. Paradoksalno je i kome su banku prodali, pa zar misle da se gradjani ne sećaju kako su opljačkani za "staru" deviznu štednj, i to od slovenačke banke, koja u nazivu nije imala samo ono "Nova" ? Ja znam da sa tom bankom ne želim da imam ništa i da ću povući svu štednju koju imam. Izgleda da je kod nas najsigurnije štednju držati "u dušeku" . Novim vlasnicima želim uspeh u poslovanju, Slovenci su uvek bili pametniji od nas Srba...

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE