Novi Philips monitor: Idealno rešenje za one koji traže sveobuhvatnu povezanost, udobnost i sigurnost

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi Philips monitor: Idealno rešenje za one koji traže sveobuhvatnu povezanost, udobnost i sigurnost

  Poslednji novitet Philips Monitors B linije je novi Philips 243B1JH (23.8 inča / 60.5 cm dijagonala) koji obuhvata sve potrebne elemente za prijatan rad i sigurnu produktivnost. Novi Philipsov monitor nudi hibridni USB utor kako bi pojednostavio povezivanje: jedan USB dvostruki mrežni kabl s priključcima tipa C i A za isporuku videa, Ethernet, power-charge (do 100W) i DisplayLink. Ovo je idealno rešenje za one koji traže monitor koji ima sveobuhvatnu povezanost, udobnost i sigurnost – bilo da se  radi o kompleksnim set-upovima, zakrčenim kancelarijama ili zajedničkim open spejsovima.

  Jednostavan i potpuno poveziv

  Radno mesto bi trebalo da bude jednostavno, udobno i organizovano. Iz tog razloga USB portovi Philipsovih monitora isporučuju univerzalnu replikaciju priključaka za jednostavnu, potpunu i urednu vezu. Philips 243B1JH ima hibridni USB dock s USB-C i USB-A utorima. USB-C je tanak, reverzibilni konektor koji omogućava jednostavno priključivanje jednim kablom, brz prenos podataka i punjenje prenosnog računara direktno s monitora (s isporukom snage do 100 W). USB-A s DisplayLinkom omogućava gotovo bilo koju najnoviju upotrebu prenosnog računara. Osim toga, ima još: ugrađeni RJ-45 Ethernet koji osigurava veću sigurnost podataka, DisplayPort-out koji lako omogućava lančano povezivanje. DisplayPort-out omogućava povezivanje ostalih monitora visoke rezolucije samo jednim kablom od vašeg prvog ekrana na računar, što pomaže da se stvori čista radna površina bez gnjavaže oko kabela i žica, jer organizovani prostor njeguje i odražava jednako organizovan um.

  Performansa i sigurnost

  Philips 243B1JH optimizuje doživljaj gledanja. Sadrži IPS LCD ekran koji obezbeđuje široke uglove gledanja od 178 stepeni i oštre slike živih i preciznih boja i dosledno osvetljenje. To je posebno važno kada se radi u timovima ispred jednog, zajedničkog monitora: moguće je odlično videti ekran iz skoro bilo kog ugla, bez ugrožavanja reprodukcije slike. Za prijatnije iskustvo gledanja i dobrobit korisnika, ovaj model takođe uključuje postavku Philips LowBlue Mode i tehnologiju Flicker-Free, a takođe ima sertifikat TÜV Rheinlend.

  Novi monitor Philips 243B1JH pravi je izbor za one koji žele malo veću sigurnost. Najnovija pop-up web kamera opremljena je naprednim senzorima za prepoznavanje lica Windows Hello ™, što korisnicima omogućava izuzetno jednostavnu prijavu na njihove Windows uređaje za manje od dve sekunde (tri puta brže od lozinke).

  Ekološki prihvatljiv

  Kao i cela B linija, ovaj model ispunjava mnoštvo ekoloških standarda i sertifikata kao što su EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge i RoHS. Ugrađeni PowerSensor otkriva prisutnost korisnika i prilagođava osvetljenje monitora (smanjuje osvetljenje monitora kad se korisnik odmakne), što dovodi do dužeg veka trajanja i uštede energije do čak 80 posto. Uz sve to, monitor je opremljen LightSensorom koji automatski prilagođava osvetljenje slike u skladu s uslovima osvetljenja u sobi, uz minimalnu potrošnju energije.

  Philips 243B1JH monitor je dostupan od februara po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49.157,00 dinara.


  Više informacija potražite OVDE.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE