Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NLB Komercijalna banka

  NLB Komercijalna banka prepoznata kao Top poslodavac

  NLB Komercijalna banka dobitnik je prestižnog Top poslodavac 2024 sertifikata, čime je i zvanično prepoznata kao jedna od najpoželjnijih kompanija za rad u Srbiji. Ovo priznanje, koje dodeljuje Top Employers institut, globalni autoritet za prepoznavanje izvrsnih praksi upravljanja ljudskim resursima, potvrđuje posvećenost Banke u kreiranju boljih radnih prilika i unapređenju iskustva svojih zaposlenih.

  Sertifikat Top poslodavac, kao jedan je od najuglednijih u oblasti ljudskih resursa, ove godine je dobilo samo 16 kompanija u Srbiji, koje su se istakle najvišim standardima u domenu strategije za upravljanje ljudskim resursima, inkluzivnog radnog okruženja, prepoznavanja i razvoja talenata, profesionalnog i ličnog rasta zaposlenih, kao i njihovog blagostanja.

  „U NLB Komercijalnoj banci čvrsto verujemo da je naš najvažniji zadatak da svakom zaposlenom pružimo priliku da ostvari svoj pun profesionalni i lični potencijal. Naše radno okruženje izgrađeno je na temeljima poštovanja različitosti i podrazumeva da je jedinstvenost svakog pojedinca, najveća snaga našeg tima. Važno nam je da se naši zaposleni osećaju dobro na radnom mestu i izvan njega, kao i da znaju da naša podrška i briga ne prestaju na kraju radnog dana. Zbog toga smo fokusirani na inicijative koje unapređuju njihovo zadovoljstvo i povezanost – pomažu im da unaprede svoje fizičko, mentalno i duhovno zdravlje, ali i brinu o životnoj sredini, prikupljaju donacije i biraju kome će te donacije biti uručene. Izuzetno smo ponosni na ovu prestižnu sertifikaciju i priznanje za rad na stvaranju radnog okruženja u kojem svaki zaposleni ima podršku da raste i napreduje“, istakla je Andrijana Aleksić Jevtić, izvršna direktorka Sektora za upravljanje ljudskim resursima NLB Komercijalne banke.

  Dejvid Plink, izvršni direktor Instituta, o ovogodišnjoj sertifikaciji je izjavio:

  „Izazovna vremena podstiču ljude i kompanije da neprekidno napreduju, a to smo videli u procesu sertifikacije Top poslodavaca 2024. godine. NLB Komercijalna banka je dokazala da brine o razvoju i dobrobiti svojih zaposlenih, doprinoseći kreiranju boljih radnih prilika. Ponosni smo što možemo da objavimo i proslavimo ovogodišnje Top poslodavce, koji su usmereni na razvoj i dobrobit svojih zaposleni“.

  Podsetimo, NLB Komercijalna banka je prošle godine postala prva Family Friendly sertifikovana banka u Srbiji, potvrdivši tako svoju posvećenost zaposlenima i unapređenju njihovog iskustva. Zadovoljstvu zaposlenih doprinela je i nova, pametna i energetski efikasna poslovna zgrada, rekonstruisana u potpunosti sa strogim ESG standardima.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NLB

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE