Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS ove godine u zajednicu ulaže 114,5 miliona dinara

  U okviru programa „Zajednici zajedno 2018“ kompanija NIS podržala je ukupno 26 projekata čijom će se realizacijom značajno unaprediti kvalitet života i rada građana u 12 gradova i opština širom Srbije.

  Rezultati odabranih projekata objavljeni su na veb stranici http://zajednicizajedno.nis.eu, kao i na sajtovima lokalnih samouprava. Kompanija je ove godine opredelila fond od 114,5 miliona dinara za realizaciju projekata od kapitalnog značaja za razvoj zajednica. I ove godine, NIS je podržao projekte čiji je cilj poboljšanje kvaliteta života građana lokalnih zajednica.

  Odabrani projekti su iz oblasti obrazovanja, sporta, kulture, ekologije, javnog zdravlja i socijalne zaštite. Odluku o prioritetnim oblastima definisali su predstavnici lokalnih samouprava, koji su pozivali ustanove i udruženja iz svojih gradova ili opština, koje se tim oblastima bave, da prijave projekte od dugoročnog značaja za razvoj njihove zajednice. Konačnu odluku o projektima koji su podržani, donela je komisija koju čine predstavnici kompanije NIS i 12 lokalnih zajednica.

  Program društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ jedan je od najznačajnijih projekata NIS-a koji se uspešno sprovodi već 10 godina u saradnji sa lokalnim zajednicama u Srbiji. Tokom tog perioda realizovano je preko 900 projekata vrednih više od milijardu dinara, a koji su značajno unapredili život građana u zajednicama u kojima kompanija posluje – Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej. Od ove godine programu se priključio i grad Požarevac, čime je NIS nastavio da proširuje krug partnerskih zajednica u Srbiji.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • NeverniToma

   Pa zar ne bi trebalo prvo onim jadnim radnicima povećati platu pa tek onda ulažite koliko vam je volja. A ne da oni dobijaju bonuse na minimalnu platu ukoliko prodaju više žvaka , flaširane vode , kaafa , auto kozmetike i sličnih gluposti a ne koliko goriva prodaju. Sramota.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE