Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS dobitnik priznanja Univerziteta u Novom Sadu

  Univerzitet u Novom Sadu dodelio je zahvalnice institucijama i kompanijama koje su u toku akademske 2016/2017 godine podržale aktivnosti ove naučne ustanove.

  Kompanija NIS dobitnik je prestižnog priznanja Univerzitet u Novom Sadu za podršku Festivala nauke i stipendiranje petoro studenata kroz Fond za darovite studente Novosadskog univerziteta.

  Na svečanosti povodom obeležavanja Dana Univerziteta u Novom Sadu, prisustvovali su rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dušan Nikolić, predstavnica pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Svetlana Mihić, kao i mnogobrojne kompanije i udruženja .

  U ime kompanije NIS zahvalnicu je primila doc. dr. Snežana Lakićević, savetnik direktora Funkcije za organizaciona pitanja za saradnju sa naučnim i obrazovnim institucijama u kompaniji NIS.

  Partnerstvo sa obrazovnim i naučnim institucijama kompanija NIS razvija već pet godina u okviru korporativnog programa „Energija znanja“ čiji je cilj unapređenje uslova za obrazovanje i školovanje mladih stručnjaka, kao i prilagođavanja studijskih programa potrebama tržišta. Kompanija je do sada potpisala 47 sporazuma sa domaćim i međunarodnim naučnim i obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu, a kroz program stipendiranja do sada je prošlo više od 94 studenata. Za svoj doprinos razvoju obrazovanja u Srbiji, kompanija NIS je u 2016. godini dobila prestižnu „Svetosavsku nagradu“ koju dodeljuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE