Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šala ili ne: Grad mu „fakturisao“ branje oraha na javnoj površini

  Neverovatan slučaj iz Podravine – jedan čovek je dobio od grada račun na 250 kuna jer je kupio orahe ispod stabla na javnoj površini.

  Kako otkriva Podravski, čovek je u nekoliko navrata pokupio orahe koji su danima stajali ispod stabla uz dečje igralište nedaleko od poslovnog centra u Đurđevcu, a to su očito videli radnici Gradske uprave jer njihove kancelarije gledaju na taj prostor.

  Račun je „beraču“ predao zaposleni Gradske uprave, pa niko nije imao razloga da sumnja kako je reč o šali. Račun ima sve propisane elemente, žig Grada, potpis gradonačelnika, poziv na broj, uplatnicu.

  Međutim, kad su shvatili da je račun izazvao lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, u Gradu su okrenuli ploču.

  Gradonačelnik Hrvoje Janči tvrdi upravo da je reč o neumesnoj šali ili provokaciji. Ako postoji takav dokument, najverovatnije se radi o falsifikatu, što predstavlja krivčno delo, odgovorio je Janči Podravskom.

  Inače, račun je izdat za paušalni najam javne površine u svrhu berbe oraha, a izdao ga je đurđevački Upravni sektor za privredu i finansije.

  Izvor: Poslovni dnevnik

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE