Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NFT konferencija

  Beograd domaćin najvećeg evropskog kripto, NFT i metaverzum događaja

  TOMORROW konferencija, najveća evropska kripto, metaverzum i NFT konferencija konferencija, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru, a poznat je i program sa satnicom.

  Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 panela i više od 50 predavanja.

  Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući “rudarenje”, ulaganje i još mnogo toga, a sve kroz iskustvo vodećih svetskim eksperata.

  nft konferencija

  Tomorrow konferencija, smartlife

  NFT konferencija nam dovodi pionire metaverzuma

  Posetioci će moći i da istraže nove aspekte NFT sveta, kolekcionarstva i mogućnosti njihovog korišćenja. Konferencija u Beograd dovodi i pionire metaverzuma koji koji će edukovati prisutne posetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na naše živote i svet kakav poznajemo.

  Među govornicima nalaze se pioniri i najpoznatija domaća i internacionalna imena iz crypto sfere, među kojima su Craig Sellers, osnivač kriptovalute Tether, Tanja Bivić Plankar, predsednica Blokčejn Alijanse Evrope, Bruno Ver, blokčejn ekspert i osnivač vodeće kompanije iz oblasti NFT-ja – NIFTIFY,  Marko Suvajdžić sa Univerziteta Florida, Aleksandar Matanović, osnivač kripto menjačnice Ecd.

  nft konferencija

  Prvi put u Evropi, a drugi put u svetu, održaće se panel u metaverzumu

  Učesnici panela, locirani po celom svetu, biće predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici na bini nosiće virtuelne naočare. Oni će razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

  O sve popularnijim NFT-jevima govoriće Vitomir Jevremović, Ari Tomasson, Ipshita Kumar, Arvin Kamsheh, Vladimir Trkulja iz Unicefa, Aleksandar Gligorić i Josip Vlah. O gejmingu i NFT-u govoriće Wesley Ellul.

  Posetioci će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe.

  Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cenama ulaznica za posetioce, online pratioce i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.

  Izvor: Smartlife

  Foto: Smartlife, Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE