Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nestorovićeva grupa vratila 60 miliona dinara za kampanju

  Zamenica šefa poslaničke grupe „Mi – glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović“ Jelena Pavlović izjavila je da je ta poslanička grupa u državni budžet vratila 60 miliona dinara (oko pola miliona evra), koje je dobila za predizbornu kampanju.

  Ona je novinarima u skupštini Srbije rekla da se ta poslanička grupa protivi takvom trošenju novca iz budžeta, iz kog je oko 10 miliona evra izdvojeno za sve stranke, zbog čega su uradili analizu koliko je ko potrošio.

  „Naravno, prednjači Srpska napredna stranka (SNS) sa svojim partnerima koja je potrošila više od 3,7 miliona evra iz budžeta i još toliko sopstvenih sredstava“, kazala je Pavlović.

  Ocenila je da se politika u Srbiji svela samo na biznis, i da je njihova poslanička grupa jedina u ovom izbornom procesu koja je vratila novac u budžet.

  „Ovaj novac su dobile i poslaničke grupe koje su osvojile isti broj poslaničkih mandata kao i mi, ali svi na neki način našteluju razne fakture, tako da je većina njih na kraju u budžet vratila ‘nula dinara'“, kazala je Pavlović.

  Izvor: Agencije

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE