Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fabrika, automobili

  Nemačke firme traže dobavljače u Srbiji i regionu

  Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), Privredna komora Srbije (PKS), kao i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) pozivali su kompanije iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu deo regionalnog B2B projekta „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“.

  Skup se održava se 6. decembra u Štutgartu, a cilj projekta, koji se sprovodi osmu godinu zaredom, jeste da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih industrijskih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana.

  Rok za dostavljanje prijave je 24. oktobar, a svi zainteresovani za više detalja mogu da se obrate AHK Srbija. Istaknuto je da je 50 nemačkih kompanija potvrdilo svoje učešće u projektu.

  Kako je precizirano, zainteresovane nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, a manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.

  Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekomoniju i energetiku Nemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća Nemačke.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE