Beograđani, Vesić vam objašnjava zašto nemate grejanje

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograđani, Vesić vam objašnjava zašto nemate grejanje

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objasnio je zašto je bilo rečeno da će biti grejanja, a njega u stvari nema.

  Vesić je rekao da je na sednici gradske skupštine odluka o trajanju grejne sezone izmenjena i dodao da do sada ni jednoj gradskoj vlasti nije palo na pamet da tu odluku menja, iako je bilo mnogo situacija kada je trebalo to grejanje produžiti.

  Na pitanje zašto je tokom prethodnog hladnog talasa grejanje pušteno 7. maja i zašto je trajalo jedan dan, Vesić kaže da je tada naznačeno da se radi o toplim probama. To je, kako kaže, bio jedini način da se grejanje u Beogradu pusti jer tada nije bila izmenjena odluka o uključivanju grejanja van grejne sezone.

  “Toplane su radile kako su mogle, puštene su tople probe čime je bio zaobiđen zakon. Ne možete očekivati niti od jedne toplane da krši zakon”, rekao je Vesić.

  Prema njegovim rečima, sada je ta odluka promenjena i grejanje će se paliti onda kada srednja dnevna temperatura prema prognozi iz prethodnog dana ne bude prelazila 12 stepeni.

  Izvor: B92

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE