Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nakon rekordno rasprodatog leta „za nigde“ stigao i let „za negde“

  Nakon izuzetno uspešne kampanje „let za nigde“, koji je rasprodat za 10 minuta, australijska nacionalna avio-kompanija Kvantas sada ima novu ponudu – let za negde.

  Zbog potpunog kolapsa avionskog saobraćaja koji je izazvala pandemija koronavirusa, avio-kompanije su prinuđene da budu kreativne i ljudima ponude nešto drugačije.

  Kvantasov „let za negde“ usmeren je na australijske putnike koji ne mogu da napuste zemlju, ali i dalje žele da izađu i da se odmore.

  U saopštenju kompanije Kvantas objašnjava se celokupan raspored: putnici će napustiti Sidnej u 8 sati ujutro, a kada stignu u Uluru, imaće priliku da posete izložbu „Fields of Light“ (polja svetlosti) internacionalno priznatog britanskog umetnika Brusa Manroa, večeraće pod vedrom nebom i čuti od članova starosedelačke zajednice istoriju Ulurua.

  Noćiće u luksuznom odmaralištu u blizini, a nakon ranog buđenja imaće priliku da posmatraju magičan izlazak sunca nad Uliruom. Nakon ručka, putnici se vraćaju za Sidnej.

  Uluru je jednu od znamenitosti Australije i svetinja drevnog domaćeg stanovništva, Aboridžina. Stena je visoka 863 metra, što je čini višom od Ajfelove kule.

  Ekonomski paket „leta za negde“ košta 1.730 američkih dolara, a paket za biznis klasu 2.286 američkih dolara.

  Let „za nigde“ RASPRODAT za 10 minuta!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE