Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nakon globalnog lansiranja IQOS 3 Duo dostupan i na našem tržištu

  Sa namerom da dodatno unapredi proizvode bazirane na tehnologiji zagrevanja, a ne sagorevanja duvana, kompanija Filip Moris predstavila je IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je stigao i na naše tržište.

  Nakon globalnog lansiranja u Japanu, Koreji i Rusiji, Srbija je među prvim zemljima Evrope u kojima je ovaj najpopularniji bezdimni duvanski uređaj namenjen odraslim pušačima, dostupan.

  IQOS 3 Duo dizajniran je tako da prelazak sa tradicionalnih cigareta na manje štetnu opciju učini još jednostavnijim, a posebnu pogodnost čini mogućnost dve uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača. Istovremeno, njegovo punjenje znatno je kraće u poređenju sa  prethodnim verzijama ovog uređaja, IQOS 3 ili IQOS 2.4+.

  „Udružili smo nauku i nove tehnologije kako bismo odraslim pušačima koji žele da nastave da konzumiraju duvan, dali mogućnost da, u odnosu na klasične cigarete, izaberu proizvod koji će im znatno manje škoditi. Lansiranje IQOS 3 Duo uređaja potvrda je naše posvećenosti da svet bez duvanskog dima učinimo mogućim“ – izjavio je Aleksandar Jakovljević, generalni direktor kompanije Filip Moris za jugoistočnu Evropu.

  Kompanija je u poslednjih 15-ak godina na globalnom nivou uložila više od šest milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji počivaju na tehnologiji zagrevanja duvana, uključujući i IQOS 3 Duo, sa ciljem da se do 2025. godine najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu da puše, opredeli za manje štetnu opciju od cigareta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: ND Studio

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE