Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pekarijada

  Najveće nacionalno takmičenje za pekare profesionalce i buduće mlade pekare u Srbiji

  Kvalifikacije za četvrtu po redu „Pekarijadu“ i takmičenje za naboljeg pekara Srbije završeno je u Lesaffre Pekarskom centru u Beogradu i FINS-u, Naučnom institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

  Pekarijada

  Pekarijada

  Takmičenje po kategorijama nastavlja se u Nišu 22. i 23. aprila. u Studentskom centru, a potom sledi Požega 26. i 27. aprila, gde će se pekari profesionalci takmičiti u kategorijama: domaći hleb, burek, štrudla sa makom, pizza i umetničko delo u srednjoj stručnoj školi „Ljubo Mićić“.

  Finale najvećeg nacionalnog takmičenja planirano je za septembar i oktobar u Lesaffre Baking Centru u Beogradu, kada će se profesionalnim pekarima pridružiti i budući mladi pekari, koji će se takmičiti u kategoriji pogačica sa čvarcima. U novembru je planirano svečano proglašenje pobednika IV Pekarijade – kada ćemo znati ko je „Prvi među najboljima“ u svakoj od kategorija.

  Sve informacije o dinamici takmičenja, lokacijama, kategorijama kao i propozicijama učestvovanja možete pratiti na oficijelnom sajtu www.pekarijada.rs, kao i na FB stranici Pekarijada na kojoj možete ispratiti foto izveštaje sa svakog takmičarskog dana.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pekarijada

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE