Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJVEĆA investicija u hrvatski turizam ove godine dolazi iz SRBIJE

  I dok se većina investitora u hrvatski turizam malo povukla zbog pandemije Kovid-19 i poslovne neizvesnosti, u Savudriji u Hrvatskoj niče novo luksuzno turističko naselje sa hotelom, vredno oko 80 miliona evra, nedaleko od poznatog hotela Kempinski i obližnjeg golf-terena.

  To je najveća investicija u hrvatski turizam, jedna od retkih grinfild ulaganja. Reč je o novom rizortu Petram, čija je gradnja počela sredinom oktobra.

  U projekt formalno investira kompanija „Čista voda projekt“ iz Savudrije, a suinvestitor je Vojislav Gajić, koji je na čelu kompanije koja se bavi gradnjom i prodajom nekretnina u Novom Sadu pod nazivom „Aleksandar Gradnja“.

  Njegova kompanija je u više od 25 godina poslovanja na tržištu Srbije poznata po gradnji stambenih i poslovnih prostora, a posljednji u nizu su projekti poput stambenih i poslovnih kompleksa Kapija Vračara u Beogradu, Taurunum u Zemunu, Aleksandar Bulevar Centar u Novom Sadu, te K district i The One u Beogradu.

  Gotov do 2022. godine

  Vojislav Gajic kaže da će ovaj rizort biti gotov za sezonu 2022. godine.

  „Reč je o investiciji od oko 80 miliona evra, a svu smo dokumentaciju sa građevinskim dozvolama uspeli da rešimo za samo 10 meseci i to bez ikakvih problema“ rekao je Gajić.

  Na celom zemljištu prema ovom projektu, biće sagrađen apart-hotel sa 179 smeštajnih jedinica, 55 luksuznih vila te tri stambene zgrade sa 18 stanova i to sve visoke kategorije sa četiri i pet zvezdica.

  Rizort će imati nešto manje od hiljadu kreveta.

  Na krovu apart-hotela nalazi se najduži infiniti bazen na krovu bilo koje zgrade u Evropi, ili drugi najduži na svetu, odmah iza infiniti bazena na vrhu hotela Marina Bej u Singapuru.

  Izvor: Novac.hr

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE