Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najnovije Xiaomi bežične slušalice i pametni satovi stižu u Srbiju, evo koliko će koštati

  Novi IoT uređaji kompanije Xiaomi predstavljeni su na događaju u Beču krajem marta, kada je regionalno predstavljena i nova serija telefona Xiaomi 12. Novi uređaji koji su lansirani su, između ostalog, bežične slušalice Xiaomi Buds 3 i 3T Pro, kao i pametni satovi Xiaomi Watch S1 i S1 Active. A evo kada će se ovi uređaji naći na našem tržištu i po kojoj ceni.

  Xiaomi pametni sat

  Xiaomi pametni sat

  Novi modeli popularnih buds slušalica su stigli sa novim naprednim funkcijama! Xiaomi Buds 3 donose korisnicima poništavanja buke do 40dB, efikasno smanjujući pozadinske zvuke bilo da radite, učite ili putujete. Xiaomi Buds 3  takođe omogućavaju da lako čujete zvukove iz okoline. Na primer, možete čuti jasne ljudske glasove i uživati u razgovoru sa ljudima pored vas bez potrebe da vadite slušalice.

  Pored svih navedenih funkcija, Xiaomi Buds 3T Pro, koje su okarakterisane kao inovativna kombinacija hardverskog i softverskog napretka omogućuju zvuk nalik na onaj iz studija i to preko 6 sati. Korisnici mogu da biraju između tri ANC režima ili da izaberu Adaptive mode. On omogućava slušalicama da se automatski prilagođavaju na osnovu nivoa buke u okruženju.

  Xiaomi Buds 3T Pro-14

  Xiaomi Buds 3T Pro-14

  Cena Xiaomi Buds 3 iznosi 12.990, dok je cena Xiaomi Buds 3T Pro 17.990 RSD.

  XIAOMI pametni satovi S1 i S2 Active donose funkcije koje mogu da isprate svakodnevni život modernog čoveka

  Kao novitet stižu i jedni od najpopularnijih uređaja današnjice, S1 serija pametnih satova kompanije Xiaomi. Sa 117 fitnes režima, uključujući 19 profesionalnih režima među kojima korisnici mogu da biraju, Xiaomi Watch S1 i S1 Active donose funkcije koje mogu da isprate svakodnevni život modernog čoveka.

  Xiaomi Watch S1 Active

  Xiaomi Watch S1 Active

  Neke od njih su automatska detekcija pokreta, održavanje i poboljšano praćenje zdravlja, uključujući praćenje zasićenosti krvi kiseonikom SpO2, praćenje zdravlja žena i praćenje sna. Kompatibilni su i sa nekim aplikacijama kao što su Strava i Apple Health. To ih čini idealnim izborom za sve aktivne poslovne ljude.

  Xiaomi Watch S1

  Xiaomi Watch S1

  Cena satova iznosi 22.999 za Xiaomi Watch S1 Active, odnosno 28.999 za Xiaomi Watch S1.

  Svi uređaji su od ovog trenutka dostupni u Srbiji putem zvaničnih kanala prodaje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: XIAOMI

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE