NAJKOLEGA: Sonja Milošević, Training and Quality Manager, Transcom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Sonja Milošević, Training and Quality Manager, Transcom

  „Najboljeg kolegu čine postupci, osmeh i dvoje vrednih ruku koje su uvek spremne da pruže pomoć. Njega čini pozitivna energija koju pruža u teškim situacijama, i želja da svi oko njega napreduju. Najbolji kolega je onaj na koga prvo pomisliš kada zeliš da stvari budu urađene efikasno, dinamično, profesionalno, uz mnogo podrške i strasti prema onome što radi. Najboljeg kolegu među nama je onaj ko je timski igrač, veza koja drži tim na okupu, razbija negativne energije. Najbolji kolega deli svoje ideje sa drugima i inspiriše ih da dovedu do savršenstva svoju želju za kreativnošću“. Ovako glasi „recept za Najkolegu“ zaposlenih u firmi Transcom koji su nam poslali i ime i opis onog, tačnije one, koja sve ovo ispunjava.

  „Zato što svima nama pruža ruku podrške, jer je profesionalna, organizovana, inspirativna – naš NAJKOLEGA je naša, uvek nasmejana, Sonja Milošević! Sonja je osoba koja će vas na poslu dočekati nasmejana čak i kada deluje da će se nebo srušiti pod teretom teških odluka. U tom momentu čini se da ona, svojom inspirativnošću, može da natera sunce da se pojavi iza tih tmurnih oblaka. Kada imate previše pitanja, kod Sonje ćete uvek naći odgovor, ili ako ne odgovor – onda želju da pomogne da se odgovori pronažu. Usmerava, upozorava, vodi tim, dinamično donosi odluke, energično zapaža, ali je uvek spremna za iskren razgovor. Ona je pouzdana i poštuje pravila, ali zna da zabavi i nasmeje. Sonja je pravedna i sa svima ima otvorenu, jasnu komunikaciju i zato je ona prva osoba kojoj se obraćamo u trenucima nedoumica. Njen rad se ceni, kao i njeno mišljenje i predlozi u koje se ne sumnja i koji se ne dovode u pitanje.

  Kada biste sve zaposlene u Transcomu pitali da li je Sonja najkolega – bez razmišljanja bi jednoglasno odgovorili sa „DA!“

  Redakcija BIZLife-a vas poziva da pošaljete kratku priču o vašem kolegi/ koleginici na mail redakcija@bizlife.rs. Konkurs je otvoren do 15.2.2021.

  Ko je TVOJ NAJKOLEGA?

  Izvor: BIZlife

  Foto: Transcom

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE