NAJKOLEGA: Sanja Dedović, advokatska kancelarija BDK Advokati

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Sanja Dedović, advokatska kancelarija BDK Advokati

  Kancelarija BDK Advokati, sada već tradicionalno, krajem godine organizuje glasanje za Najkolege u različitim kategorijama.

  Prethodnu godinu obeležili su pandemija virusa Covid-19 i njene posledice koje su vidljive kod ljudi, u poslu, u ekonomiji i životu uopšte. Opredelili smo se za dve kategorije, veoma značajne u takvim okolnostima: najsolidarniji/-a kolega/koleginica i najpouzdaniji/-a kolega/koleginica. Izabrali smo ove dve kategorije zbog toga što su to veoma poželjne osobine, posebno tokom perioda u kom spoljne okolnosti nalažu izolovanost od društva.

  BDK Advokati su odabrali Sanju Dedović, pravnicu iz korporativnog tima, koja je pobedila u obe kategorije – kao najsolidarnija i kao najpouzdanija koleginica.

  Kada saznamo rezultate glasanja i ime Najkolege reakcija svih treba da bude da smo to i očekivali. Kod nas je sa Sanjom tako i bilo.

  Sanja je osoba sa kojom svi rado provodimo vreme jer je, po proceni svih nas, dobar čovek, uvek je spremna da pomogne, poštuje, uvažava i razume kolege i zna da nas motiviše kada zastanemo. Ona je Najkoleginica jer pomaže kada imamo previše posla i kada smo u velikoj panici. Empatična je, ume da prepozna kada nam je potreban mir, a kada da nam priđe i porazgovara sa nama. Iskrena je i otvoreno komunicira. Zna da prihvati sugestiju, ne postavlja se superiorno i nikada ne odbija da priskoči u pomoć. Raduje se uspehu drugih, ume da potapše po ramenu, donese buket ili saksiju cveća, ispriča neku anegdotu.

  Opis Sanje Dedović kao Najkolege je kratko uputstvo za to kako biti dobar kolega svojim dobrim kolegama.

  Izvor: BIZlife magazin

  Foto: BDK Advokati

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE