Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najkolega Marijana Paunović, NIS

  NAJKOLEGA: Marijana Paunović, NIS

  Ako je kancelarija druga kuća, onda je, svakako, bitno da u toj kući ne delite život samo sa kolegama, već sa svojom drugom porodicom. Jedan HR tim u kompaniji NIS ima tu sreću da jeste jedna mala porodica, čiji je deo i „najkolega” – Marijana Paunović, HR biznis partner za Blok Promet.

  Marijana je na čelu svog tima već pet godina, a njene kolege je opisuju kao oslonac, vezivno tkivo, uzor i snagu koja ih pokreće, ali prvenstveno kao velikog prijatelja i čoveka. Kako kažu, sa Marijanom su zajedno rasli, pravili velike sjajne stvari, ali i greške, iz kojih su učili.

  „Marijana je tip čoveka sa kojim ćete sa zadovoljstvom otići u kafanu, biti zaglavljeni u liftu ili deliti put u kolima tokom duže vožnje na službenom putu. Ona je onaj tip koji vam čuva leđa i otvara vrata. A vrata njene kancelarije su svakom otvorena i kada je kalendar prepun, pa čak i kada se radno vreme završi. To je ujedno i oaza našeg tima, gde pravimo dogovore dok sređujemo zen-bašticu na njenom stolu, razvijamo ideje i kujemo planove”, poručuju Marijanine kolege.

  Marijanu krase osobine koje svaki profesionalac treba da ima – odgovornost, inicijativa, istinsko zalaganje, posvećenost i vizija.

  „Imamo tu privilegiju da svakodnevno sarađujemo, učimo zajedno, družimo se i delimo i lepe i one manje lepe momente u poslu i privatnom životu. Biti čovek sa velikim ’Č’ možda nije definisana kompetencija u velikim korporacijama, možda čak osobina koja je nepravedno potcenjena, ali je, zapravo, to nešto što najviše oslikava ličnost naše Makice”, kaže uglas Marijanin tim iz uvek „osunčane” kancelarije 528 u Beogradu.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE