NAJKOLEGA: Marija Panović, Mlekara Šabac

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Marija Panović, senior menadžer za proizvodnju, Mlekara Šabac

  NAJKOLEGA: Marija Panović, Mlekara Šabac

  Zaposleni u Mlekari Šabac funkcionišu kao tim, i to veliki tim od oko 100 ljudi, koliko ih samo ima u Sektoru proizvodnje, gde radi i naša koleginica Marija Panović kao senior menadžer. Ova mlada i perspektivna žena koja upravlja proizvodnjom u jednoj od vodećih srpskih mlekara ujedno je i najbolji kolega, sa kojim je uživanje raditi.

  Marija je drug, nasmejana je i kada je teško, ima strpljenja da po hiljadu puta objasni tehnologiju procesa i proizvodnje, uvek je otvorena za sve aktivnosti i inicijative, koje pored njenog posla 24/7 zahtevaju i angažman drugih sektora. Kompaniju u kojoj radi posmatra kao svoju drugu kuću, a kolege kao drugu porodicu, u kojoj svakodnevno treba graditi prave ljudske, prijateljske odnose, jer uspeh dolazi jedino tako.

  Imajući u vidu brojne inovacije koje je Mlekara Šabac uvela u poslednjih nekoliko godina, i to na različitim poljima, kako bi se obezbedio visok kvalitet i zdravstvena bezbednost mlečnih proizvoda, dan u proizvodnji ponekad zna da bude vrlo zahtevan. Zbog toga na samom početku dana odvojimo vreme za prvu jutarnju kafu, uz koju se opustimo, ispričamo i napunimo dobrom energijom, za šta je najzaslužnija Marija. Njena harizmatičnost, fleksibilnost i odgovornost prema poslu stvaraju osećaj sigurnosti da ćemo prevazići svaku prepreku – saglasne su kolege.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE