NAJKOLEGA: Lidija Petković, MK Group

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Lidija Petković, MK Group

  Lidija Petković je naizgled skromna, povučena i mirna devojka, a u poslovnom okruženju energična, posvećena i preduzimljiva. Lidija je profesionalac u svom poslu, uvek spremna da pruži pomoć svojim kolegama. Mlađe kolege u njoj vide veliki oslonac i glas razuma, posebno kada su zadati kratki rokovi za izveštavanje, dok je starijim kolegama velika podrška i izvor informacija. Inovativnost je za nju izazov, timski rad osnova dobro obavljenog posla, a pozitivno razmišljanje daje zagarantovan uspeh.

  Kao računovođa, zadate rokove ispunjava boljom organizacijom, a potpunost i tačnost izveštaja obezbeđuje marljivim radom i odličnom saradnjom sa drugim sektorima grupe. Kao bivši revizor, unosi dodatnu energiju i analitičnost u obavljanje radnih zadataka, a korisnim savetima i istraživanjem literature uspešno učestvuje u rešavanju nastalih problema i daje podršku svojim nadređenima.

  Slobodno vreme najradije provodi sa porodicom i prijateljima, voli šoping i modu, a u svakom smislu je prava poslovna dama i prijatelj.

  Izvor: BIZlife magazin

  Foto: MK Grupa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE