Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najbolji je odmor u hladu uz sjajne filmske naslove

  Početak septembra simbolično predstavlja vreme za nove radne pobede. Đaci kreću u školu, godišnji odmori se završavaju, a poslovne ideje se rađaju jedna za drugom. Iako smo u petoj brzini tokom ovog perioda, kod kuće se uz najbolji televizijski program obavezno pritiska kočnica i povlači ručna.

  Četvrtak na kanalu DocuBox HD u 18h rezervisan je za dokumentarni film „Putovanje unazad“. Od polja prekrivenih ledom na severu do mongolijskih visoravni, od velikih afričkih vulkana do Andamanskog mora, Stefan Pejron se vraća 20 godina kasnije da poseti muškarce i žene koji su ga upoznali sa tradicionalnim načinom života daleko od udobnosti modernog življenja i civilizacije. Oni su oblikovali njegov pogled na svet. Šta se dogodilo sa njima i njihovim narodom i kako je globalni svet uticao na njih?

  Šestog septembra, na kanalu FunBox UHD će u 19h biti emitovana emisija „Nepoznate kuhinje – Filipini“. Emisija se bavi detaljnim pregledom poznatih, ali i manje popularnih destinacija, kako bi odgovorila na pitanje zašto njihove kuhinje nisu svetski čuvene. Nacija sa 7.000 ostrva nema problema sa plažama, suncem ili morem, ali trpi posledice opšte slike o svojoj hrani.

  Džonatan sleće u Manilu i otkriva da su najbolji kuvari veoma svesni tog problema i, sledeći njihov savet, kreće u ekspediciju da pronađe deo rešenja. Vozeći se od plemenskih sela lovaca na glave, preko kolonijalnih gradića zaustavljenih u vremenu, do restorana u senci džinovskih američkih zdanja, polako se sklapa zanimljiva priča. U gustoj džungli neko blago ostaje skriveno, dok neko drugo potpuno neočekivano izlazi na svetlost dana. Ali opasnost uvek vreba… pritajene murine, staze kojima preti i zabranjena polja iza zasada pirinča.

  Subota, 7. septembar je dan za kanal FilmBox Plus i film „Džeki Braun” od 21h. Džeki Braun je ime stjuardese koja je uhvaćena u krijumčarenju velike količine tuđeg i prljavog novca u avionu. Srećom po nju, FBI agent Rej Nikolet i losanđeleski policajac Mark Dargus odlučuju da se udruže i uhapse trgovca oružjem za kog radi, a čije ime još ne znaju. Ona sada mora da donese odluku: ili da im kaže za Ordela Robija (trgovca oružjem) i bude oslobođena – osim što Ordel ubija bez pitanja ako posumnja da pričaš o njemu, ili da ćuti i ode neko vreme na robiju.

  Tada sreće Maksa Čerija, čija agencija plaća kauciju za nju; nedavno razvedenog, istrošenog muškarca u kasnim pedesetim godinama koji se zaljubljuje u nju. Onda Džeki smišlja plan da navede agente FBI-ja na trag Ordela i njegovih saradnika – Luisa Gare i Melani Relson, između ostalih, i ode sa njihovim novcem. Ali joj je potrebna Maksova pomoć. Niko se neće naći na putu njegovoj zaradi od milion dolara…

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE