Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mobilni mamograf

  Mobilni mamograf u Kragujevcu

  Grand kafa poručuje „Ne gledaj u šolju; pregledaj se!“ i poziva sve dame u Kragujevcu da zakažu besplatan mamografski pregled

  U okviru kampanje „Hajde da imamo vremena za pregled“, koju Grand kafa sprovodi u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, Ministarstvom zdravlja i Fondom B92, od ponedeljka, 18. jula 2022. godine, mobilni mamograf biće postavljen u Kragujevcu.

  Dame iz Kragujevca i okolnih gradova mogu zakazati svoj besplatni pregled svakog radnog dana od 9 do 19 časova, pozivom na brojeve telefona: 034/500-800 i 034/500-825.

  Mobilni mamograf nalaziće se u krugu UKC Kragujevac, u neposrednoj blizini Medicinskog fakulteta.

  Preventivni mamografski pregled preporučuje se svim ženama iznad 45 godina, kao i ženama od 40-e godine koje u svojoj porodičnoj anamnezi imaju blisku srodnicu obolelu i lečenu od raka dojke (majka, baka, sestra…).

  Uz poruku „Ne gledaj u šolju; pregledaj se!“, Grand kafa zajedno sa partnerima, nastavlja borbu protiv najčešćeg malignog tumora kod žena – raka dojke i podseća na izuzetnu važnost preventivnih pregleda za očuvanje zdravlja.  Tokom narednih meseci, mobilni mamograf biće postavljen i u drugim gradovima Srbije, kako bi se što većem broju žena omogućilo da urade ovaj značajan pregled i sačuvaju sebe i svoje zdravlje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Grand

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE