Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mladenci javno objavili FAKTURU gostima koji nisu došli na venčanje (FOTO)

  Par iz Čikaga objavio je javno fakturu za ljude koji se nisu pojavili na njihovom venčanju i sada masovno dobijaju izvinjenje od gostiju.

  Dag i Dedra Simons venčali su se prošlog meseca na odredištu iz snova u odmaralištu Rojalton u Negrilu na Jamajci. Međutim, venčanju nisu prisustvovale sve zvanice, a mladenci kažu da nisu zali da gosti neće goći i da nisu dobili obaveštenja ili izvinjenje.

  „Kad smo se vratili, nisu ništa rekli. I smatram da je to bio pravi problem jer bismo razumeli da su nam rekli da ne mogu da stignu da dođu. To ne bi bio problem. Ali bez poziva, dolaska … to je bio problem“, rekao je Simons.

  Par je odlučio da objavi fakturu od 240 dolara gostima koji se nisu pojavili na njihovom venčanju i sada kažu da su primili neka izvinjenja, navodeći da je to trebalo samo da bude lekcija.

  „Nemojte da se uvredite ako sam vam poslao ovu fakturu. Stići će vam na mejl ili putem pošte ukoliko vam mejl ne stigne“, napisao je Simons uz fakturu na svom profilu na Fejsbuku.

  On je rekao i da voli da se šali na ovoj društvenoj mreži i pojasnio da nikada nije stvarno poslao fakturu. Međutim, počeo je da prima izvinjenja od nekih gostiju koji nisu došli na venčanje koji su se osećali loše nakon što su videli njegovu objavu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE