Mišković ulaže u mesnu industriju: Dupliran kapacitet u Juhoru
Mesna industrija Juhor proširila je svoj proizvodni pogon u Jagodini, čime je udvostručila kapacitete za proizvodnju fermentisanih kobasica.
Izgradnjom novog objekta i adaptacijom postojećeg, proizvodni pogon povećan je za 3.000 kvadratnih metara. U novom pogonu instalirana je oprema vodećih nemačkih i engleskih proizvođača a instalirane su i nove komore za dimljenje i zrenje proizvoda, kao i linije za vakum i slajs pakovanja.
“Kao jedna od vodećih industrija u ovoj oblasti, prioritet vidimo u kvalitetu koji nudimo potrošačima zato neprekidno ulažemo u unapređenje proizvodnje. Ovo ulaganje, vredno 6 miliona evra, donosi nam ne samo povećanje kapaciteta, već i proširenje asortimana i dodatnu kontrolu celog procesa proizvodnje”, kaže Dragan Miladinović, generalni direktor Juhora.
Tradicija Juhora traje još od 1902. godine, a od 2004. deo je kompanije Delta Holding.
Juhor je razvio i sopstenu maloprodajnu mrežu, pod imenom Juhor Dućan, koju čine 52 objekta širom Srbije.
Izvor: BIZLife
Foto: Juhor