Mišel Fajfer o zdravlju i lansiranju sopstvene linije parfema (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mišel Fajfer o zdravlju i lansiranju sopstvene linije parfema (VIDEO)

  Glumica Mišel Fajfer je odrasla u kući sa roditeljima pušačima i seća se da je kao dete bežala u komšijski vrt sa ružama, jer joj je sveži miris ruža jedan od omiljenijih, piše Vogue.

  Kao glumica, koristila je razne mirise kako bi “ušla u karakter” koji je tumačila.

  Mišel Fajfer je postala pravi entuzijasta za parfeme kako je njena karijera u Holivudu postajala sve uspešnija i uspešnija. Ali kada je postala majka, počela je da razmišlja o mnogim aspektima i načinima svog života.

  “Bliže i ozbiljnije sam posmatrala proizvode kojima sam izlagala svoju decu”, objašnjava Mišel. “I otprilike u isto vreme, mom ocu i mom najboljem prijatelju uspostavljena je dijagnoza – rak. To je bilo pravo otrežnjenje za mene i dramatično je promenilo moj pogled na zdravlje”, dodala je Mišel.

  Mišel govori kako je zaista bila veliki ljubitelj parfema, ali zato što nije mogla biti sigurna da je svaki parfem bezbedan i nije poguban po zdravlje, nije koristila parfeme 10 godina.

  Međutim, Fajfer se onda zapitala da li postoji rešenje – da li bi ona mogla tu nešto da uradi?

  Mišel Fajfer je svoju ponudu iznela pred mnoge kozmetičke kompanije, ali je svaki dogovor došao do “ćorsokaka”, jer niko nije želeo da sastojci na proizvodima budu 100 % transparentni.

  Tako je Fajfer ostavila svoju ideju po strani, do pre pet godina, kada je konačno bila inspirisana i spremna da lansira svoju liniju parfema.

  Kolekcija pod imenom „Henry Rose“ sadrži 5 različitih mirisa i svi sastojci su „transparentni“.

  Podižući umetnost mirisa na viši nivo, Fajfer se ujedno zalaže za to da ljudi znaju šta se nalazi u proizvodima koje koriste.

  Možete pogledati i video u kojem Mišel priča o svojoj inspiraciji i liniji parfema “Henry Rose”:

  Izvor: BIZLife/Vogue

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE