Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mir, mir…: Premijerka „MIRI“ ministarku i direktora Srbijagasa

  Posle incidenta u zgradi Vlade, kada je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović udaljila sa sastanka direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića, premijerka Ana Brnabić kaže da veruje da će Mihajlović i Bajatović naći način da sarađuju.

  Brnabićeva je novinarima rekla da je taj incident nešto što se desilo, ali da veruje da će Zorana Mihajlović naći načina da razgovara sa direktorima svih javnih preduzeća.

  „Vlada Srbije je kolektiv kao i svaki drugi, ima nesporazuma, ali rešićemo ih“, rekla je Brnabićeva.

  Odgovarajući na pitanje o incidentu prošlog vikenda, kada je Mihajlovićeva udaljila Bajatovića sa sastanka jer je došao bez saradnika, što je protumačila kao nepoštovanje Vlade Srbije, Ana Brnabić je rekla da o tome nije razgovarala sa potpredsednicom Vlade i ministarskom Zoranom Mihajlović.

  Navela je da je saglasna sa Mihajlovićevom da su na kraju važni samo rezultati.

  „Imam dobru saradnju sa Dušanom Bajatovićem, Srbijagas je jedno od najvažnijih preduzeća. Verujem da će Mihajlović i Bajatović naći način da sarađuju“, rekla je Ana Brnabić.

  Potpredsednik Vlade i ministar prosvete, socijalista Branko Ružić, čiji je Bajatović stranački kolega, rekao je novinarima da politika Vlade Srbije obavezuje sve ministre i direktore javnih preduzeća da je sprovode.

  Kaže da je snabdevanje energentima i energetska stabilnost nešto što je važnije za građane, od onoga što nedavno desilo u zgradi Vlade Srbije.

  „Zovite obezbeđenje, izbacite čoveka“: Kako je ministarka udaljila direktora Srbijagasa (VIDEO)

   

  Izvor: Beta

  Foto: Ministarstvo energetike

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE