Miele osvojio čak osam Red Dot nagrada za izuzetan kvalitet dizajna

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Miele osvojio čak osam Red Dot nagrada za izuzetan kvalitet dizajna

  Kompanija Miele, globalni proizvođač premium kućnih i profesionalnih uređaja, osvojila je osam priznanja na ovogodišnjoj dodeli Red Dot nagrada, jednom od najuglednijih takmičenja u industriji dizajna proizvoda. Neki od Miele proizvoda koji su poneli ovo važno priznanje su bežični štapni usisivač Triflex HX2 Pro, indukciona ploča KM 7999 FL, kao i Black Levantar aspirator sa elegantnim dizajnom i intuitivnim upravljanjem.

  Red Dot nagrada ima tradiciju dužu od 60 godina. Ubraja se među najpoznatije svetske nagrade za dizajn, a kriterijumi pri odlučivanju su funkcionalnost, trajnost i održivost proizvoda zajedno sa njihovim stepenom inovativnosti i ergonomskim prednostima.

  Nagrada za Triflex HX2, najnoviji model bežičnog štapnog Miele usisivača

  Triflex HX2, bežični štapni Miele usisivač

  Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, ovaj inovativni uređaj kombinuje tri usisivača u jednom i za samo nekoliko sekundi može se konfigurisati tako da ispuni svaku potrebu korisnika, bilo da je to čišćenje duž plafona, ispod niskih površina ili usisavanje mrvica sa stola ili u automobilu. Kako je u fokusu kompanije Miele upotrebna vrednost, ova fleksibilnost kombinovana je sa snažnim usisavanjem i brzim čišćenjem.

  Još jedan od uređaja koji je poneo ovo prestižno priznanje jeste Miele KM 7999 FL indukciona ploča

  Ploča omogućava kuvanje na čitavoj svojoj površini. Ova ploča savršena je za sve koji žele praktično i jednostavno kuvanje. U potpunosti se prilagođava kuvaru i omogućava pripremu hrane u čak pet posuda istovremeno. Miele KM 7999 FL ističe se i po svojoj automatskoj funkciji Con@ctivity. Ona omogućava da ploča „komunicira“ sa aspiratorom. Aspirator se sinhronizovano uključuje i isključuje i usklađuje svoj rad sa pločom što omogućava rasterećeno kuvanje. Uz automatski produženi rad ventilatora, aspirator će se isključiti po završetku kuvanja, čime se štedi energija.

  Red Dot nagradu dobio je i Miele aspirator – Black Leventar, Downdraft odvodni sistem sa elegantnim dizajnom mat crne boje i intuitivnim upravljanjem SmartControl.

  Miele aspirator – Black Leventar

  Savršeno se uklapa sa panoramskim pločama, a poseduje i već pomenutu pogodnost za korisnike Con@ctivity. Ovaj aspirator izrađen je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika što mu pruža dodatnu otpornost. Posebno je dizajniran da se uvlači u unutrašnjost kuhinjskog elementa što ga štiti od oštećenja. Njegovo efikasno filtriranje obezbeđeno je desetoslojnim filterom masnoće koji je takođe od nerđajućeg čelika.

  Ceremonija dodele Red Dot nagrada biće održana 22. juna u Esenu. Od 20. juna 2022. svi pobednički proizvodi biće predstavljeni na onlajn izložbi Red Dot. Pored toga, nagrađivani proizvodi biće prikazani na izložbi „Dizajn na sceni“ u Red Dot Design Museum Esen do maja 2023. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MIELE

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE