Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  McDelivery Night: Na poklon dupli čizburger ili BigMac – vi birate

  Mekdonalds u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj godišnjoj akciji “McDelivery Night In” u četvrtak, 19. i petak 20.septembra od 17 sati pa do kraja radnog vremena restorana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Pančevu.

  Svi koji poruče hranu za dostavu na kućnu adresu u ovom periodu u iznosu do 1.000 dinara na poklon dobijaju dupli čizburger, a svi koji poruče hranu u iznosu većem od od toga na poklon dobijaju BigMac.

  “Veoma nam je drago da smo se i mi, u Srbiji, ove godine pridružili globalnoj akciji “McDelivery Night In” i želimo da naše korisnike, koji su našu uslugu dostave hrane na kućnu adresu prihvatili od njenog lansiranja u Beogradu početkom februara 2018, a kasnije kada smo i nastavili da širimo mrežu dostave u Nišu, Novom Sadu i Pančevu, nagradimo. Nastavićemo da širimo mrežu dostave hrane iz naših restorana i na druge gradove u kojima poslujemo, a takođe ćemo nastaviti i da podržavamo ovakve i slične aktivacije“, izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u Mekdonaldsu u Srbiji.

  Tokom 2017. i 2018. hiljade restorana širom sveta je učestvovalo u globalnoj akciji McDelivery Day i omogućeno je gostima da uživaju i zabave se. Ove godine je još obimnija akcija. Najviše restorana do sada će isporučivati omiljenu hranu, a gosti mogu da ostanu kod kuće i uživaju u “McDelivery Night In”.

  Pridružite se “McDelivery Night In” zabavi širom sveta tako što ćete u svojim postovima na društvenim mrežama koristiti #McDelivery.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE