Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MATINÉE FEST – 10. 11. i 12. juna na Kalemegdanu

  Matinée Fest je i ovog leta pripremio velika imena elektronske muzičke scene, koji će se održati u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, od 10. do 12. juna, sa početkom od 18.00h – 03.00h.

  Koncept dnevnog festivala je idealna prilika za ljubitelje dobrog zvuka da se podsete kako Beograd zrači u letnjoj sezoni dobrog provoda.

  Prvog dana Matinée Festa nastupiće techno zvezda i jedan od naj- traženijih live act izvođača MATADOR. Takođe tu su i poznati španski DJ / producent Edu Imbernon, domaća techno zvezda Ilija Djoković, Filip Fisher i Monochromatic.

  Drugi dan festivala po prvi put u Srbiji, sa popularne Jamie Jones-ove etikete „Hot Creations“, dolazi britanski DJ i producent Richy Ahmed, a pored njega nastupaće italijnski DJ Alex Kennon i zvezda u usponu atrak- tivna Amerikanka iz Majamija DJ Layla Benitez. Kao domaća podrška u dj pultu će se naći house magovi Luton i Vuk Smiljanić.

  Treći dan festivala melodic techno organizacija ILLUSIONS donosi svoju magiju na Matinée Festu. Nastupiće zvezda Afterlife-a Stephan Jolk, poznati progressive dj Elke Klejin, a od domaćih izvodjača fenomenalni Space Motion, Nexie i Lukai.

  Beograd je prošle godine predstavio ovaj unikatan festival Matinée Fest, na Kalemegdanu kod Pobednika, na kojem su nastupale zvezde DJ scene, kao što su Honey Dijon, Sébastien Léger, Rodriguez Jr. Kristijan Molnar, After Affair, Andrew Meller itd.

  Layla Bentiz

   

  Godinama beogradski letnji festivali privlače veliki broj posetilaca, zal- jubljenike u muziku. Organizatori posebnu pažnju poklanjaju kvalitetu muzičkog programa, kao i edukativnim aktivacijama o ekološkim pitan- jima.

  Festavl će ispratiti jaka društvena kampanja „This is Fantastic NO plastic“, u cilju podizanja svesti o društvenim aspektima zaštite i un- apređenja životne sredine i održivog razvoja.

  Sa tim u vezi, prezentovaćemo vam aluminijumske čaše ALU, u sarad- nji sa kompanijom Ball Packaging, koja nas je podržala u ideji da pre-duzmemo korake ka oslobođenju od plastike i inicijative bez otpada na samim festivalima, a upravo na tome se zasniva i dugotrajnost ka kojoj stremimo. Ono što ostavljamo za sobom može biti naš najveći uticaj, zato pozivamo sve da se priključe našoj kampanji #ThisisFantasticNO- plastic i da kroz festival inspirišemo i pošaljemo važnu poruku.

  Alex Kennon

  Specijalna ponuda karata!

  Aktuelna cena karata iznosi:

  Jednodnevne regularne karte -1.590 rsd. – VIP – 2.390 rsd.

  Ulaznice za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a kao i u Vulkan knjižarama. Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen.

  Ovaj poseban festivalski dragulj je upravo ono što je falilo beogradskoj publici i ultimativnoj gradskoj zabavi, zato požurite po vaše ulaznice!

  Vidimo se na Kalemegdanu!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Matinée Fest

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE