Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Siniša Mali

  Mali „poništio“ doktorat u zvaničnoj biografiji

  Ministar finansija Siniša Mali iz zvanične biografije na sajtu Ministarstva izbacio je stavku u kojoj se navodi da je odbranio doktorsku disertaciju na Fakultetu organizacionih nauka (FON).

  List Danas objavio je da je ta stavka iz biografije Malog izbrisana posle pisanja tog lista da se ministar ne odriče doktorata jer nije izbacio podatak o odbranjenom doktoratu pošto je Univerzitet u Beogradu poništio nejgovu diplomu.

  Na sajtu Vlade Srbije, u delu u kojem se nalazi sastav Vlade, za ministra Malog navodi se da je on 2013. odbranio doktorsku disertaciju na FON.

  Novi sajt Ministarstva finansija

  Ministarstvo finansija posle više od deset godina dobilo je novi sajt, kojim se omogućava lakši pristup informacijama i efikasnija komunikacija sa građanima. Redizajn sajta poslednji put je urađen 2008. godine.

  Nova internet prezentacija je mnogo funkcionalnija i modernija od prethodne i omogućava brzu pretragu informacija i dvosmernu komunikaciju sa građanima, navodi se u saopštenju Ministarstva finansija. Sajt je, ocenjuju, pregledniji i jednostavniji za korišćenje.

  Novi sajt ima instaliran softver text-to-speek, odnosno opciju „Čitaj mi“, koja omogućava zvučno čitanje teksta sa sajta i u tom smislu je prilagođen slepim osobama i osobama sa oštećenim vidom.

  Sve opcije dostupne na sajtu mogu se koristiti na desktop računarima, tabletima i ostalim mobilnim uređajima. O radu Ministarstva građani se mogu informisati i na verifikovanim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuku i Instagramu, kao i na Linkdinu i Jutjubu.

  Izvor: Danas, agencije

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE