Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  majli sajrus

  14. februar nije samo za PAROVE: Kako je Majli Sajrus inspirisala poznati Skin-Tech brend?

  Budući da je Dan zaljubljenih tik iza ćoška, sav pritisak oko savršene veze, savršene večere, kao i savršenog poklona za partnera je iritantniji nego inače. 14. februar je rezervisan za kupovinu bioskopskih karata, kao i za romantičnu večeru sa laticama ruža u dvoje. No, da li je sve ovo neophodno raditi u paru?

  Kada su u pitanju drugi, većina ljudi nema problem da ljubav pokaže. Medjutim, ono što kod mnogih izaziva dosta nelagodnosti je upravo ona, možda i najznačajnija vrsta ljubavi, ljubav prema sebi. Ova nelagodnost u vezi samoljubavi je često uzrokovana pritiskom od strane društva, po kome je izražavanje ljubavi i naklonosti prema sebi odraz sebičnosti i samoživosti.

  FOREO, Majli Sajrus i ljubav prema sebi

  S tim u vezi, FOREO slavi objavljivanje nove pesme Majli Sajrus pod nazivom „Flowers“ u čiji prilog govori činjenica da je čitava kampanja na društvenim mrežama povodom Dana zaljubljenih u duhu ove numere koja se duboko povezuje sa vrednostima i principima ovog vodećeg svetskog medicinskog Skin-Tech brenda – negovanje radosti života i bezuslovne ljubavi prema sebi!  FOREO veruje da je ljubav prema sebi važna u vođenju zdravog načina života.

  Ljubav prema sebi je u osnovi kvalitetnog i ispunjenog života i pomaže u smanjenju stresa, izgradnji zdravih navika, čini nas produktivnijim i jača naše samopouzdanje. Pesme su uvek imale moć da prodru u naše emocije, da nas rastuže i obraduju, a neke od njih su takođe mogle da nas osnaže i nateraju da verujemo u sebe. U tom okeanu pesama, kultni hit „I Will Survive“ u izvedbi Glorije Gejnor se uvek isticao. Ova pesma se smatra simbolom osnaživanja i barem jednom je do sada povećala nivo hormona sreće svakome od nas.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by FOREO (@foreo_official)

  „Majli, bravo“

  Ubrzo nakon što je pesma „Flowers“ objavljena, sama Glorija Gejnor je objavila video snimak pesme na svom Instagram profilu uz poruku podrške: „Dok u Nešvilu radim na novoj muzici, po prvi put slušam pesmu „Flowers“ i sve što imam da kažem je – Majli, bravo! Tvoja nova pesma šalje snažnu poruku osnaživanja i ohrabruje sve da pronađu snagu u sebi da istraju i napreduju.“

  Zajedno sa Glorijom Gejnor, FOREO poziva sve žene na putovanje ka ljubavi prema sebi i poručuje im da za ovogodišnji Dan zaljubljenih upoznaju sebe, svoje potrebe i želje i da sebe izvedu na romantičnu večeru!

  Ali to nije sve…

  FOREO ti takođe poručuje: “Kupi sebi cveće za Dan zaljubljenih, napiši svoje ime u pesku, pričaj sa sobom satima i reci sve stvari koje ne razumeš. Ne zaboravi da držiš sebe za ruku dok plešeš…I na kraju, voli sebe bolje nego što bi te bilo ko drugi voleo!“

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE