Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Luštica Bay predstavlja novi vizuelni identitet: Mesto kojem se pripada

  Destinacija Luštica Bay predstavila je novi vizuelni identitet – novi logotip, slogan i paletu boja, kao deo evolucije brenda.

  “Mesto kojem se pripada” (A place to belong) novi je slogan Luštice Bay i uz novi logotip i vizuelni identitet, koji su već u primeni, kreiran da predstavi razvoj jednog od najvećih projekata u turizmu Crne Gore.

  Evolucija Luštica Bay i izrastanje u jedno od najpoželjnijih evropskih odredišta, uslovili su i razvoj novog vizuelnog identiteta brenda, tako da on odražava sve ono što je Luštica Bay danas i destinaciju kakva će postati u budućnosti.

  Osvežen i modernizovan vizuelni identitet simbolizuje prisustvo Luštice Bay u svakodnevnom životu njenih stanovnika i posetilaca, kako u realnom tako i u digitalnom svetu, kao deo njihove priče u zajednici kojoj pripadaju, čija prirodna lepota i istorijsko nasleđe pružaju bezbroj iskustava.

  Inspiracija za oblikovanje elemenata monograma “LB” proistekla je iz okruženja Luštice Bay čime je stvorena ne samo zanimljiva forma već i prilagodljiv i dinamičan vizuelni jezik.

  “Odabrali smo tri palete boja koje označavaju suštinu destinacije. Plavi tonovi predstavljaju more, vodu i nebo, zeleni su polja, planine i priroda, a koralni tonovi simbolizuju zalaske sunca i arhitekturu. Naša strategija ribrendiranja prikazuje sliku zaliva Luštica kakvu mi vidimo – kao mesto koje nudi ponešto za svakoga, zajednicu kojoj se pripada, avanturu koja se živi, sticanje uzbudljivih iskustava, dragulj prirodne lepote – jedinstvenu lokaciju dizajniranu da postane mesto kojem se pripada. U korak smo i sa digitalnom erom, pa smo modernizovali svoj imidž tako da odaje osećaj pripadnosti zajednici u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu na kojem se mogu naći njegovi stanovnici, saopštila je Olvia Amr iz regionalne kancelarije Orascom Development Holding.

  Luštica Bay je smeštena u zalivu Trašte, na tivatskom delu poluostrva Luštica, utočištu nesvakidašnje lepote Bokokotorskog zaliva i njegove bogate istorije. To je integrisano odredište koje u prvi plan ističe izvanredan prirodni ambijent, autentični lokalni šarm i bogato kulturno nasleđe. Tokom sedam godina od početka gradnje, Luštica Bay je izrasla u održivu celogodišnju destinaciju i nastavlja svoju ekspanziju. Do sada su izgrađeni marina sa šetalištem i bogatom maloprodajnom ponudom, dva neverovatna lukobrana koji štite marinu, idilični svetionik, prvi te vrste na ovim prostorima i spoljni amfiteatar, zajedno sa prvim hotelom  (Čedi Luštica Bay / The Chedi Luštica Bay), te Marina naseljem sa više od 400 stanova. Prošle godine započeta je izgradnja drugog gradskog naselja, zamišljenog da postane novi centar grada: Central.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE