Kraljica ZAPOŠLJAVA: Da li biste vi za OVU PLATU radili za nju?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kraljica ZAPOŠLJAVA: Da li biste vi za OVU PLATU radili za nju?

  Britanska kraljica Elizabeta druga traži osobu koja će voditi njen Instagram profil za platu od 27.000 funti (oko 30.500 EUR) godišnje uz beneficije.

  U oglasu za posao koji je objavilo Kraljevsko domaćinstvo stoji da će kandidat koji dobije posao upravljati nalozima Bakingemske palate, kao i da će morati da kreira objave i pravi video snimke kako bi celokupno osoblje bilo u toku sa najnovijim dešavanjima u kraljevskoj rezidenciji.

  Kada su u pitanju profesionalni zahtevi, kandidati bi trebalo da imaju fakultetsku diplomu, da su digitalno pismeni, kreativni, da imaju oko za detalje, kao i da su odlični u kopirajtingu.

  Međutim, nije jasno da li će srećni kandidat živeti u Bakingemskoj palati ili će raditi od kuće, mada će sigurno biti obavezni da posete zgradu po završetku krize sa koronavirusom.

  Nijedna dva dana neće biti ista, dok podržavate druge, imaćete izuzetne prilike za rast vlastite karijere. Bićete ohrabreni da napravite uticaj u srcu ove slavne institucije“, stoji u oglasu Bakingemske palate.

  Konkurs traje do 7. gebruara ove godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE