Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Stručni tim izdavačke kuće Finesa preporučuje: Naslovi koje NE TREBA propustiti

  Stručni tim izdavačke kuće Finesa preporučuje knjige koje ne treba propustiti.

  Lidija Maričić

  Lidija Maričić

  „Premda istorija beleži mnoge druge pandemije, ratove i društvene krize, poslednjih nekoliko godina nas je sve preplašilo. Knjiga ’Prestanite da igrate na sigurno’ neće vas navoditi na pomisao da odustanete od svoje predostrožnosti i preterane težnje za bezbednošću – samo će vas pozvati da racionalizujete svoje izbore. Ne samo to, nežno će vas prevesti preko svih polja rizika učeći vas tome kako da budete odvažni, da birate pokret i promene, da istražujete sopstvene potencijale i jedino tako pokažete sebi i celom svetu sopstvenu vrednost.”

  Lidija Maričić, generalni direktor

  Jelena Miladinović

  Jelena Miladinović

  „U prirodi nam je da stvaramo. Još od pračoveka i njegovog prvobitnog oruđa težimo ka tome i tako se samoostvarujemo. Knjiga ’Design thinking’ prožima ceo proces stvaranja i uči nas da prestanemo da pričamo o ideji – već da je pokažemo. Ova knjiga je prva na repertoaru poklona koje volim da dajem dragim ljudima, jer pored toga što neguje ideje, nudi pregršt korisnih alatki pomoću kojih se iz polja ideacije prebacujemo u polje realizacije.”

  Jelena Miladinović, zamenik direktora

  Danica Banzić

  Danica Banzić

  „Verujem u promene, ali smatram da su dugoročne samo onda kada su na nivou identiteta – kada menjaju ustajala uverenja i navike. ’Atomskim navikama’ se uvek vraćam kada sam pred vratima nekih promena, a Džejmsa Klira doživljavam kao gurua koji zna odgovor na sve zagonetke na putu ka uspehu. Mi smo satkani od navika, dobrih, loših i pogubnih. I baš sada, u ovoj pretprazničnoj euforiji, kada pravim mapu ciljeva za narednu godinu, naoružavam se uvidima stečenim upravo u poglavljima ove knjige i biram da malim koracima pravim velike promene.”

  Danica Banzić, urednik

  Ana Petričić

  Ana Petričić

  „Knjiga koju rado preporučujem jedna je od ’Finesinih’ najnovijih izdanja – ’Burnout’. Knjiga obuhvata sada već goruću temu društva, a autorke knjige su na fantastičan način opisale sâm proces prepoznavanja osećaja kada ’izgaramo’ i kako da se nosimo sa tim. Ukoliko pravite spisak knjiga koje morate pročitati naredne godine, knjiga ’Burnout’, definitivno, treba da se nađe na toj listi.”

  Ana Petričić, kreativni direktor

  Nikoleta Đilas

  Nikoleta Đilas

  „Knjiga ’Vožnja života’ i priča Roberta Ajgera nešto je čemu se često vraćam, ali i rado preporučujem našim čitaocima. Iz pozicije jednog od najuspešnijih lidera današnjice, CEO-a kompanije ’Dizni’, stigla nam je jedna inspirativna priča o nesvakidašnjem poslovnom putu i, zaista, jednoj vožnji života. Priča Roberta Ajgera me iznova podseća da je sve moguće i inspiriše uz svako čitanje.”

  Nikoleta Đilas, office manager

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE