Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kopaonik – omiljena destinacija za organizatore događaja

  Za uspešno poslovanje u okviru MICE segmenta, neophodni su kvalitetni sadržaji kao što su kongresni i „event“ kapaciteti, odlična tehnička opremljenost, te kvalitetan ketering, profesionalna usluga i stručno osoblje, ali i maksimalna fleksibilnost i spremnost domaćina da izađe u susret svakom zahtevu klijenta. Čini se, da su upravo ove karakteristike nešto po čemu se izdvojio Kopaonik, koji je pored letnje i zimske destinacije u samom vrhu pri izboru za organizaciju poslovnih skupova.

  Ono što posebno izdvaja MK Mountain Resort je kompaktnost i dostupnost svih potrebnih sadržaja i mogućnost smeštaja učesnika na jednom mestu, uz korišćenje pogodnosti koje nudi okruženje u središtu Nacionalog parka, na 1770 m nadmorske visine. Značajnu komparativnu prednost na kongresnom tržištu omogućava im i činjenica da su oni jedini kontakt klijentu za realizaciju kompletnog događaja na Kopaoniku.

  Od otvaranja novog kongresnog centra Kopaonik je ojačao svoju poziciju i za kratko vreme privukao najznačajnije internacionalne skupove, kompanijske događaje, teambuildinge najznačajnijih kompanija u zemlji i regionu, kao i seminare, kongrese i slične skupove.

  Kongresni centar hotela Grand predstavlja prestižni prostor koji omogućava visoko profesionalno organizovanje kongresa, konferencija, simpozijuma, seminara, tim buildinga, korporativnih svečanosti i sličnih događaja. Savremene sale i oprema, kao i fleksibilnost prostora doprinose mogućnosti održavanja najrazličitijih skupova. Spa & wellness centar, otvoreni i zatvoreni bazen, barovi i restorani, kuglana sa 8 traka, fitness centar, sportski tereni na otvorenom, kao i multifunkcionalna sportska sala, samo su deo usluga koje MK Mountain resort pruža svojim gostima.

  Kongresni centar MK Mountain Resorta

  -9 kongresnih i konferencijskih sala od 50 do 1200 učesnika

  -Više od 3000 m2 kongresnog prostora

  -Novootvoreni kongresni centar u hotelu Grand

  -Svi sadržaji na jednom mestu

  -Smeštajni kapacitet preko 1200 ležajeva

  -Mogućnost organizovanja svih vrsta skupova

  -Najsavrmenija tehnička oprema

  -Mogućnost postavke automobile u zatvorenom

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE