Кonkurs za novu sezonu „NIS Calling“ prakse je u toku

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Кonkurs za novu sezonu „NIS Calling“ prakse je u toku

  Prijave za program traju do 20. februara, 2021. a svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-3.

  Кako bi studentima omogućila sticanje radnog iskustva, ali i više fleksibilnosti za praksu, kompanija NIS je i ove godine pokrenula program „NIS Calling“ koji se zasniva na 320 sati prakse koje studenti mogu da iskoriste tokom tri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu.

  Program omogućava studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), da tokom različitih sezona u godini konkurišu za praksu u NIS-u, u skladu sa traženim pozicijama poput oblasti prodaje, istraživanja i proizvodnje nafte i gasa, prerade nafte, naftnih i tehničkim servisima, HSE-u, kontrolingu i IT-u.

  Ovo je četvrta sezona „NIS Calling“ prakse koju organizuje kompanija. Tokom programa, svaki student će imati svog mentora koji će pratiti njegov razvoj i biti im oslonac i podrška tokom adaptacije na novu poslovnu sredinu i realizacije svih aktivnosti, a pored praktičnog angažovanja, studenti će imati šansu i da se dodatno obrazuju i razviju svoje veštine kroz različite radionice.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE