Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  zdravo devedesete plaćena praksa

  Otvoren konkurs za plaćenu praksu u okviru projekta „Zdravo dvadesete“

  Prilika za mlade da kreiraju sadržaj kakav i sami žele da čitaju! 

  Platforma „Zdravo dvadesete“ raspisala je konkurs za šestomesečnu, stručnu, plaćenu praksu za četiri pozicije kreatora sadržaja. Treću godinu zaredom društveno – odgovorna platforma kompanije Galenika, pruža priliku studentima da usavršavaju svoje komunikacione i digitalne sposobnosti i ispolje svoju kreativnu stranu prilikom uređivanja portala dvadesete.rs, kao i vođenja društvenih mreža.

  U periodu od šest meseci, četiri izabrana kandidata timskim radom će doprinositi razvoju inovativnog i korisnog sadržaja za mlade, a pored mogućnosti da pokažu stečena znanja i istraživačke sposobnosti, dobiće i šansu da njihov glas čuje zajednica koja okuplja 20.000 mladih iz Srbije i region

  Za vreme trajanja prakse kandidati će imati i priliku da pohađaju edukacije iz oblasti komunikacijskih i digitalnih veština, koje je kompanija Galenika, kao nosilac projekta „Zdravo dvadesete” u saradnji sa svojim partnerima obezbedila odabranim kandidatima. Ceo proces prakse biće propraćen mentorskom podrškom, kao i mesečnom, novčanom naknadom za obavljenu praksu. Raspisivanjem konkursa platforma „Zdravo dvadesete“ nastoji da uključi kreativne, svestrane i ambiciozne dvadesetogodišnjake u kreiranje sadržaja namenjenog upravo njima i njihovim vršnjacima.

  „Praksa je osmišljena tako da od samog procesa prijavljivanja na praksu do njenog završetka, mladi imaju priliku da iskažu svoju kreativnost – od izbora tema, do načina na koji će ih predstaviti. Svake godine vlada veliko interesovanje, a samo prošle godine smo imali više od 200 prijavljenih kandidata i težak zadatak da odaberemo samo četvoro. Osim toga, kandidati dobijaju priliku da rade sa našim timom, vide kako izgleda proces kreiranja sadržaja, ali i kako Galenika funkcioniše kao sistem“ izjavila je Jelena Parojčić, izvršni direktor za ljudske resurse u kompaniji Galenika.

  Konkurs za četiri praktikanta – content kreatora sajta i društvenih mreža otvoren je do 3. maja u ponoć, nakon čega slede razgovori sa kandidatima. Proces selekcije će biti završen do kraja maja, a praksa traje od 03. jula do 22. decembra.

  Sve informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja za program stručne prakse možete pronaći na LINKU.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Zdravo dvadeste

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE