Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konkurs #OKVIRPODRŠKE otvoren još dva dana

  Za prijavu na konkurs #OkvirPodrške, u okviru kog će najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa podržati realizaciju tri najbolje regionalne ideje za održivo poslovanje ukupnim iznosom od 100.000 evra, ostalo je još dva dana.

  Kao i prethodnih godina, pravo učešća imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti. Sve što bi zainteresovani trebalo da urade, kako bi se prijavili jeste da, najkasnije do subote, 22. oktobra na sajtu NLB Komercijalne banke (www.nlbkb.rs/okvir) popune jednostavan onlajn formular i u nekoliko rečenica predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način.

  Jedan je od nagrađenih i najinspirativnijih projekata prošlogodišnjeg konkursa #OkvirPodrške, jeste “Kolačić sreće”, proizvođač mini poslastica, koji ispod ukusnih i hrskavih komadića kolačića krije inspirativne poruke. Isidora Filipović, jedna od osnivačica firme istakla je da je dobijena podrška bila veliki podsticaj za razvoj biznisa u marketinškom smislu, ali i jako dragocena jer je donela rast interesovanja za njihove proizvode.

  Zbog toga, ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje i ostvarite rast na održiv način – posetite sajt NLB Komercijalne banke već danas i uokvirite svoju ideju pravom podrškom!

  Po zatvaranju Konkursa, lokalna komisija će najpre odabrati 10 najboljih održivih ideja malih biznisa iz Srbije koji će dobiti podršku u vidu promocije na digitalnim kanalima NLB Komercijalne banke i kanalima medijskog partnera projekta, šest meseci besplatnog održavanja poslovnog paketa – računa (za nove klijente koji još uvek nemaju poslovni račun/paket na dan prijave), 12 meseci bez naknade za korišćenje POS terminala, kao i 12 meseci bez naplate mesečne članarine za jednu odabranu Mastercard Business debitnu karticu.

  Direktnim plasiranjem u veliko regionalno finale, 10 srpskih finalista naći će se u trci sa malim biznisima sa sedam tržišta na kojima posluje NLB Grupa, a pobednici će dobiti finansijsku podršku i to za prvo mesto 50.000 evra, 30.000 evra za drugo, dok je za treće mesto izdvojeno 20.000 evra.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE